sobota 21. prosince 2013

Gallery update 24.1: New portrait photo by Lindsey Byrnes

Ahoj lidi, jak se máte? Pořád jsem tak trochu nemocná, ale už je mi skoro dobře. Není to ještě na 100%, ale už je to mnohem lepší. Mám ze včerejška opravdu velmi hluboký zážitek, který vám asi budu muset vyprávět :D no hádám tomu věnuju celý článek, protože je víc věcí, které bych vám ráda sdělila, mám nějakou kecací náladu dneska. No, jak možná víte, tak Kristenina kamarádka Lindsey Byrne je profesionální fotografka... no a jako profesionální fotografce jí nedělá problém hodit si na svoje webovky do portfolia fotky slavných lidí... Její stránka byla pozastavena (http://www.lindseybyrnes.com/), těžko říct, jestli proto, že se někdo nakrk nebo z jiného důvodu. Každopádně k našemu štěstí tam stihla zveřejnit jednu fotku Kristen, kterou fanoušci naštěstí stihli uložit a sdílet. Jestli si vzpomínáte na tu úchvatnou fotku s kytarou, tak ta byla taky od Lindsey, no dost možná ze stejného dne, jako tahle, ačkoliv těžko říct. Kris nemá na prostředníčku prsten a nemá černě nalakované nehty, ačkoliv na té fotce s kytarou to vypadá, že má nalakované jen palce a taky jí palec vidět není, takže těžko říct... :D No ty brýle jsou ty samé nejspíš a i ta mikina tak vypadá, takže je dost možné, že je to ze stejného dne. Ale ono je to celkem fuk, důležité je, že ta fotka je prostě boží:D Hrozně se mi líbí, úplně jsem chytla vizi na nový design :D No nic... Kristen je tam taková hrozně roztomilá, nepřijde vám? :D
* * * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I am still ill a little bit but it's almost good. Not for 100% but almost. I have a really deep experience from yesterday, I have to tell you, but I will probably write an extra article for it :D Anyway, Kristen's frien Lindsey Byrne is a professional photographer... her official website has been suspended for some reason... hopefully just some temporary reason :D but Kristen's fans were quick enough to find a new photo of Kristen there. It could be from the same day as the previous one by Lindsey, the one with the guitar, but there are few things that can tell us, that it's not. First, she doesn't have a ring on her middle finger and she doesn't have her nails polished... but those glasses are probably the same and the sweatshirt probably too, so hard to say... Anyway, this photo is kind of amazing, Kristen is there so cute, I love it, I really love it!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Jen ona vypadá s prostředníčkem roztomile..

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně se směje Ani nevíš jak jsme si podobné :)rafanadal.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Snad se budeš brzo cítit zase úplně v pohodě! Mě už zůstala akorát rýma Ta fotka je nádherná!! Myslím, kytarou jsem neviděla, ale jdu si jí najít:)

    OdpovědětVymazat