středa 4. prosince 2013

'Camp X-Ray' will have premiere at Sundance Film Festival 2014!

Jako první věc bych vám chtěla říct, že ten pán nalevo je Peter Sattler. Ne, nekecám! :D Ano, opravdu je to ten Peter Sattler, ten režisér filmu Camp X-Ray, kterého nikdy nikdo neviděl a nikdo nikdy netušil, jak vlastně vypadá :D Ale my už to teď víme, protože spolu se stillskou se objevila i tahle fotka z natáčení a na ní je režisér filmu :D Ano, opravdu je to on, přestaňte už o tom pochybovat! No, ta druhá věc, kterou jsem chtěla :D je ještě lepší, než to, že režisér filmu konečně dostal tvář a my si pod jeho jménem konečně můžeme něco představit :D Každopádně mám pro vás naprosto úchvatnou zprávu, která je tak úchvatná, že už jí všichni víte, protože jste si ji přečetli v nadpisu, ale já vám ji stejně musím říct :D Camp X-Ray bude mít světovou premiéru na filmovém festivalu v Sundance!!! To je naprosto úchvatná zpráva, na kterou jsem čekala už tak hrozně dlouho, až jsem se bála, že se jí nedočkám. Jasně, padaly nějaké hlášky, že to tak bude, ale nic nebylo jistého, no teď už to jisté je, což je vážně skvělé a já jsem z toho nadšená :) Camp X-Ray se připojí k dalším 15 filmům, které budou soutěžit v kategorii drama. Já jsem tak nadšená. Spousta Kristeniných filmů už jela na Sundance, nevím, kolik přesně, ale bylo jich dost, z hlavy dám dohromady tak 4, 5 možná, ale nevím, kolik jich tam ve skutečnosti bylo a už se mi to teď nechce zjišťovat, ale doufám, že pojede svůj nejnovější snímek do Sundance podpořit :) Festival začíná 16. ledna 2014, kdy přesně bude mít Camp X premiéru se hádám dozvíme až na začátku roku, možná dřív, možná později, každopádně to ještě chvíli potrvá ale mně momentálně naprosto stačí ke štěstí fakt, že tam Camp X-Ray vůbec tu premiéru mít bude:)
* * * * * * * * *
First of all, the man on the left is Peter Sattler. That's the director of Camp X-Ray movie. See? It's his photo. His face! We finally see how he really looks like. This is photo from behind the scenes of the movie. And I am glad I can finally imagine someone behind the name :D Well the second thing is even much better than the fact that we know how does the director of the movie look like. Because we finally know, when Camp X-Ray will be released. Now it's official. Camp X-Ray will have its world premiere at Sundance Film Festival 2014!!! It will compete with other 15 films in category of Drama Movies. It's Kristen's... I don't know... I don't know how much Kristen's movies had premiere at Sundance but it was quite a lot and I can't wait to see her there, I hope she will go to support her newest movie. Sundance starts at January 16, 2014 and I can't wait, I really can't wait, I am soooo excited!!!

3 komentáře:

  1. Jsou to skvělý zprávy a já jsem naprosto nadšená! Samozřejmě nejvíc z té stillsky, protože co si budeme povídat, film se k našim rukám dostane až za dlouho  a žádná takováhle festivalová premiéra to nezmění Jsem ráda, že jsme měli možnost vidět Petera, myslím, že tuhle fotku zveřejnili schválně, protože nikde žádná jeho fotka nebyla (kromě těch z placu) a přece jen je to jeho režisérský debut, tak se musel nějak představit Pevně doufám, že se v Sundance Kristen objeví, je to tam skoro jako její druhý domov Každopádně je mi líto, že jsi zůstala kvůli tomu vzhůru, já jsem napjatě čekala, až v deset zveřejní první seznam, teď ještě musím očekovat Robovy filmy, snad se tam nějaký objeví   

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na Kristen při Sundance festivalu..:)
    A já vůbec netušila, že se neví, jak vypadá režisér..to bude tím, že jsem se o něj nestarala, jsem fakt špatný fanoušek..

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, o tom režisérovi jsem vůbec nevěděla A skvělá novinka s tím Sundance, doufám, že vyhraje!!! :)

    OdpovědětVymazat