středa 11. prosince 2013

Gallery update 23.6: New photo from December 4 + new photo from Chanel fashion show

Ahoj lidi. Mohla jsem tyhle fotky prostě přidat do starších článků... alespoň tu první fotku, ale nechtělo se mi. Chtělo se mi napsat speciální článek. Byla jsem dneska fakt dlouho ve škole... hooodně dlouho jako každou středu a čím dál tím víc přicházím na to, že to tam vážně nesnáším. Připadám si tam furt jak idiot, jakobych tam ani nepatřila. Hlavně mi přijde totálně ujetý, že jsem na cestovním ruchu a v povinnejch předmětech ani v povinně volitelnejch našeho doporučenýho učebního plánu už není do konce 3. ročníku žádnej předmět, kterej by se týkal cestovního ruchu, tak co to je jako kurňa za obor? Teď ještě zjistit, kam jít... fakt nevím... teda mám jako různý nápady, ale vážně úplně nevím no... ale myslím, že je lepší mít sice obor, kterej mi je k ničemu, ale bude mě bavit, než obor, kterej mi je k ničemu a k tomu ho nesnášim... :D co myslíte? No nic, mám pro vás dvě fotky teda, jedna je z módní přehlídky Chanelu z Dallasu a mně se svým způsobem hrozně líbí, protože je to taková pěkná momentka. Na fotce je Kris s Karlem "makrelou" Lagerfeldem... kterého občas přezdívám leklá ryba... :D (jsem zlá, muheheheee...:D ... pardon :D), jak je spolu pravděpodobně on sám fotí na svůj mobil nebo na něco a Kris to tam moc sluší:) Ta druhá fotka je z té akce uvedení nové kolekce šperků Jillian Dempsey, no ta je vážně perfektní, dokonalost, Kristen to tam hrozně sluší, vypadá tam úchvatně:)
* * * * * * * * * *
Hi guys. I could just add it in those old articles, at least the first photo, but I wanted to write extra article. I was in school a looooooong time today and every day I feel more and more that I hate it there. I should finally find out what I want, but I know that I don't want to stuck on this university, I feel like I don't belong there. Anyway. I have for you two new photos, one is from Chanel's fashion show and one is from Launch of Jillian Dempsey's new jewelry line. In the first picture is Kristen with Karl 'mackerel' Lagerfeld, how he is probably taking picture of them two... and I kind of love that photo, it's beautiful snapshot. And the second one is from that launch of new jewelry line and I love it, totally, j'adore this photo, awesome, Kristen looks there beautiful :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Děkuju ti :) S Karlem je to nádherná fotka :3 Já ho mam hrozně ráda!:) Kristen to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že by si měla studovat to, co tě baví, ne to co je snazší..já teď kvůli takové věci trpím..
    A ano je dokonalá. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Juj, to ma mrzí, ja tiež niekedy poplačem nad svojou voľbou školy, ale už je asi neskoro ľutovať. Teda pre mňa, pre teba ani nie, stále si môžeš povyberať ako ďalej. Tieto diskusie častejšie vedieme cez mail, kde to môžeme ešte rozobrať, no verím, že si čo najskôr premyslíš, ako bude škola pokračovať. Ako si písala, treba počkať do konca skúšok. Ja verím, že to dáš. Si jedna z tých najvzdelanejší osôb, aké som kedy stretla. A nielen z internetu :)Leklá ryba ? Odpadla som To je podarené Ja k nemu tiež nechovám sympatie, je divný, no tvoja prezívka ma dostala Zlaté Čo sa fotiek týka, sú perfektné, neviem sa na ne vynadívať :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nejsi zlá, Angie, on JE leklá ryba Občas ho sleduju se strachem, že z něj někde něco upadne nebo tak Teď jsem viděla video, jak se prochází po "molu" po té přehlídce, no a musím říct, že chodí přesně tím způsobem, jakým si představuju, že by chodila leklá ryba Takže to vážně skvěle sedí

    OdpovědětVymazat