pondělí 2. prosince 2013

Max Landis talks about American Ultra

Ahoj ahoj, jak se máte? Já jsem měla docela dobrej den, ale moje nálada je opět na bodu mrazu. Nevím, proč vlastně, asi to má víc důvodů. Bolí mě záda a i kvůli dalším věcem... jako třeba kvůli testu z práva a kvůli tomu, že výjimečně jsem doma v šest a zrovna nedávaj Doctora... a zrovna už je tam Matt Smith... já ty díly sice znám, většinu z nich, ale stejně jsem se těšila :D No... dnes mám pro vás jen krátký úryvek z rozhovoru se scénáristou připravovaného filmu "American Ultra". Mluví tam o obsazení Kristen a Jesseho Eisenberga.

CBM: Co si myslíte o obsazení Jesseho Eisenberga a Kristen Stewart do American Ultra?
Max Landis: "Jsem kurevsky nadšenej. (sorry, ale to řekl, já za to nemůžu :D) Jsou perfektní; oba budou v filmu vlastně hrát "postavu a půl" zajímavým způsobem a oba byli od začátku mojí první volbou. Myslím, že jsou oba spojováni s ikonickými postavami a jsem z nich nadšený ze stejného důvodu jako jsem byl z obsazení Heatha Ledgera (fňuk) do role v Temném rytíři. Rozhodně nechci srovnávat svůj film a své herce zrovna tenhle film, ale je podobná situace "VELMI odlišných postav než jsme zvyklí vídat"."
* * * * * * *
Hi guys, how are you? I had pretty good day but my mood is now frozen again. I don't know why exactly, it just isn't very good, maybe because of that my back hurts so much and because some other things... for example an exam from law. Maybe also because of the fact that I am at home once at six o'clock p.m. and Doctor Who is not today... so I am pissed :D Already is there the 12th Doctor Matt Smith and I still did not see even one episode with him, 'cause I was gone last week almost every evening... :D Well, I actually know all those episodes, or most of them, but still... I love it. Anyway, I have for you today short part of an interview with the screenwriter of American Ultra movie, where he talks about that Kristen and Jesse Eisenberg were cast in this movie.

CBM: What do you think of the casting of Jesse Eisenberg and Kristen Stewart for American Ultra?
Max Landis: SO [frick]ING EXCITING (I guess there wasn't frick, but fuck...:D). They're perfect; both of them essentially play "a character and a half" in the movie in an interesting way, and they were actually both my first choices. I think both of them are associated with iconic roles, and that excites me for the same reason Heath Ledger's casting in Dark Knight excited me. Not to compare my movie or my actors to that one, but it's the same sort of "VERY different characters than you're used to seeing these people in" situation.

3 komentáře:

  1. Myslím, že se shodneme, že tenhle týpek je naprosto boží!    Občas mi zůstává rozum stát nad tím, co za hovadiny píše na Twitteru, vážně si neumím představit, jaký scénář nás z jeho ruky čeká, určitě to bude krutopřísná jízda    Už teď cítím úspěch a nádherně voní!

    OdpovědětVymazat
  2. Toto sa mi páči Vyzerá to skutočne dobre, teda, znie to dobre Páči sa mi to, ako milo o nich hovorí a to, že to budú iné postavy, na aké sme zvyknutý. Podľa toho, čo som o tomto čítala, to bude naozaj paráda. Teším sa :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mimochodom, Angie, ďakujem za krásny komentár, si úžasná, rozplakala si ma od štastia :'3 Hádam ti dnes už napíšem, viem, že to dlho sľubujem, ale akosy nemám čas a potom večer nejde wifi. Ešte ti k tomu komentáru niečo napíšem do mailu, bude to asi na dlho ♥♥

    OdpovědětVymazat