úterý 10. prosince 2013

Interview with Lane Garrison for PopSugar

Ahoj ahoj ahoj, jak se vlastně máte? Já se mám fajn, trochu unavená jsem teda... dneska jsem šla za kamarádkou na její vejšku a jednu z jejích přednášek a pak jsme šly ještě společně s jednou naší další kamarádkou z gymplu (mou nejlepší kamarádkou, o které se tu občas zmíním) na oběd a tak se projít. Spala bych, no za chvíli zas letím a jedu s maminou do města, půjdeme možná do kina, ale hlavně se pojedeme podívat na rozsvícený stromek na Staroměstském náměstí a tak :) No... mám pro vás teď další rozhovor s Lanem Garrisonem. Jasný, radši bych viděla rozhovor s Kristen, ale tak těch se třeba taky dočkáme. Za patnáct minut musím letět, tak to vezmu rychle :D Mimochodem na JOJ dneska dávají večer Trona s Garrettem Hedlundem, já se teda určitě koukat nebudu :D jen jsem vám to chtěla říct :D No nestíhám, takže vám to dopíšu až se vrátím :D prostě mluví o Kristen a mluví o ní fakt hezky, mluví o jejích šílených fanoušcích :D a o tom, že jí dokážou najít úplně všude :D o tom, jak je skvělá sportovkyně a taky, že Camp X-Ray jí může hodně změnit život a že měli vážně skvělý pracovní vztah... :D a tak, já letím, pápá :D
* * * * * * * *
Hi hi hi, how are you? I'm fine, quite tired, I visited my friend at her university and attended one of her classes, which was kind of fun :D and then we went with our friend and my best friend to lunch. So it was great. But I am still full of it :D and I am leaving in an hour. But before that I have for you interview with Lane Garrison. Yeah, I would love to rather see an interview with Kristen, but this is amazing too. Thanks to his new project Bonnie and Clyde he's coming through quite a lot of interviews and they always ask about Camp X-Ray, which is amazing. He talks about it here more than in the previous one. He also talks about Kristen and that she's an amazing athlete and golfer, again :D he seems to be quite excited and amazed about that :D On TV Joj is Tron with Garrett Hedlund coming out today by the way. I won't watch it, definitely, but I just... wanned to tell you :D back to Lane. He also says, that Kristen is great here, that both of their characters are darker than usually... and that it can change her life, he really thinks that, I can't wait to see it. And also that they have a really great working relationship. He also talks about Kristen's fans, that they were waiting for her for hours and hours in front of the prison middle of nowhere where they were shooting, but Kristen's fans still found her... :D That's... quite crazy...

2 komentáře:

  1. Wow, takhle nabitý den, tak si to s mamčou ve městě užij a nezapomeň pak napsat, jaké to na náměstí a v kině bylo. :) Na nějakou tu přednášku bych se taky chtěla podívat, když už za chvíli maturuju. Oni mě totiž furt straší, jaký to tam bude děs, že nebudu nic stíhat apod., tak trochu se informovat by nebyla škoda.
    Jinak se tam Lane pěkně rozpovídal o Kristen. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoj deň znie dobre, rozsvietené stromčeky a celkovo námesie... Keď som videla na fotkách, aké to vyzerá v Martine (v meste kde študujem), spadla mi sánka, no akosi sa mi nechce ísť sa na to pozrieť Vyzerá to tak gýčovo No nič, no Každopádne, môj deň bol sprevádzaný spánkom, no A na čo by si išla do kina ? :) Páči sa mi tá informácia o Trone s Garrettom, ja som to ešte nevidela, no chcela by som si to pozrieť Bohužial, no, nemám tu telku Možno sa to nájde na nete :)
    Lane je podarený, o Kristen hovorí naozaj pekne. Neviem sa dočkať filmu :)
    No a Angie, čo sa sovičiek týka, je to super. Myslím tým, niečo zbieraš a máš parádnu zbierku, máš toho pekné číslo, veď to super, je sa čím chvalíť. Ja som momentálne uvažovala nad tetovaním so sovičkou, ale chce ho aj kamarátka a tak neviem, no :)Som rada, že román potešil Mňa sprevádzala radosť počas písania, boli to jednoducho silné emócie Za tie animované ikonky ťa obdivujem, sú perfektné, palec hore, klobúk dolu, si neskutočná :)
    No a tá fotka s Thorom... To som nedávno hodila na nástenku spolubývajúcej, keď mala narodeniny, zbožňuje Thora a viem, že aj ty, tak som si ju tam našla. Hodila som si ju do založiek a ako vidím, dvakrát sa hodila Thor je proste neskutočný :)

    OdpovědětVymazat