čtvrtek 19. prosince 2013

The Director of Sundance Film Festival talks about Camp X-Ray

Je normální, že fotky se všema chlapama, kteří někdy řekli něco o Camp X-Ray nebo s tím mají něco společného, pojmenovávám v dokumentech Paul? Z nějakého mně dosud nepochopeného důvodu jsem uložila tu jedinou fotku Petera Settlera jako Paul... nejspíš to bylo kvůli té věci s Petrem a Pavlem. Jsou všude spolu a člověk si je plete :D Jednou jsem řekla manželovi mé sestřenice Pavle a to je Petr.. když nad tím tak uvažuju, tak jeho dvojče se snad jmenuje Pavel, což je fakt blbej vtip, to zaprvý, a zadruhý, to mě možná omlouvá :D No ale teď, když jsem ukládala ten náhled na to video dole, tak jsem to uložila jako paulcampx.png... :D přestože ten chlap, co mluvil o Camp X se jmenuje John. Ano, moje krátkodobá paměť prostě nedokáže udržet v hlavě John. To, že je to nejpoužívanější americké jméno? To je detail... prostě to byl Paul :D No nic, nechám toho :D Mám pro vás dneska něco, z čeho jsem nadšená. Ano, měla bych se učit, ale obávám se, že už jsem to asi tak nějak vzdala :D No... času ještě dost, jdu na ten test až ve 12:15. Zjistila jsem, že jsem si asi v létě fakt ten kotník zlomila, protože mě teď furt bolí, když moc dlouho sedim v tureckym sedu... a já sedim v tureckym sedu ráda, takže často, takže každou chvíli někdo doma slyší, jak skučim :D a vrtěj hlavou, proč tak sedim, když mě to bolí :D No nic... k věci, nebudu odbočovat. John Cooper, to je to jméno, které jsem hledala :D ředitel Sundance filmového festivalu mluvil v jednom rozhovoru o Camp X-Ray. Celý ten rozhovor je moc zajímavý a stojí za to si ho poslechnout, ale teda vyřízla jsem vám z toho tu část, kde mluví vyloženě o Camp X a přeložila jsem ji, takže kdo je líný si to pouštět (když tak 0:55 - 1:40 cca), tak si to může jenom přečíst. Jsem moc ráda, že tohle můžu číst, jen mě to ještě víc navnazuje a jsem nadšená z toho, co říká o Kristen a její roli, vypadá to, že se mu tam opravdu líbila:)

* * * * * * * * *
Is that normal, that I have all pictures with some men in it which has something to do with Camp X-Ray saved as Paul? From some reason, I saved Peter Settler as Paul.. probably because I just... messed up the name because of that Peter and Paul thing... I am also messing up these names, I also asked my cousin's husband for something and I called him Paul... and he is Peter... I guess his twin brother is actually Paul, when I think about that right now... not sure. Doesn't matter :D The Sundance Film Festival's director's name is not Paul, but the picture down bellow was named paulcampx.png... I don't know why, my brain was not able to remember the right name, even when it's John, which is the most widely used name in America. Well... Anyway... :D John Cooper, the director of Sundance Film Festival talked about Kristen and Camp X-Ray in one interview, I am sooo excited and I love him for what he said. If you click on the picture down below, you can watch it, it's from 0:55 to 1:40, or something like that, but the interview is interesting full. If you don't wanna hear it and see him and just want to read it, I transcripted it for you... he said this:





Worse youtube quality added one hour later... I didn't remove the original link in case of deleting the video from youtube channel...:

2 komentáře:

  1. Tvého kotníku je mi líto, taková zranění jsou úplně nejhorší Já dost trpím na naraženiny, vždycky sebou někde fláknu a pak to bolí jako čert John je sympaťák a je vážně skvělý, když o filmu takhle hezky mluví zrovna ředitel festivalu, to už prostě něco znamená!

    OdpovědětVymazat
  2. Ten film toho kupce určitě získá a strašně se těším, až uvidím skvělou práci Kristen :)

    OdpovědětVymazat