neděle 1. prosince 2013

Gallery update 22.8: Two new personal photos

Slyšeli jste o tom? O tom, že zemřel Paul Walter? Další skvělý herec zemřel:( Zemřel při autonehodě, což je vzhledem k tomu, že je slavný pro roli v Rychle a zběsile, docela hnusnej paradox :( Auto řídil jeho dlouholetý přítel Roger Rodas, který byl také na místě mrtvý. Já viděla asi jen jeden nebo dva díly Rychle a zběsile, takže ho vlastně příliš neznám, ale vždycky je to hrozně smutné, když člověk narazí na takovouhle zprávu :( Modlím se za jejich rodiny, je to hrozné. Viděla jsem fotku toho auta... neměli nejmenší šanci. Je mi z toho smutno. Další tragédie. Rok 2013 je fakt na hovno od začátku do konce, to vám teda povím... :/ No... abych se dostala k míň depresivnímu tématu, mám pro vás dneska dvě nové osobní fotky Kristen. Přemýšlela jsem, jestli je mám zveřejnit nebo ne... ale nakonec jsem se rozhodla, že to udělám. Tyhle fotky byly vyfoceny na Den díkůvzdání... no myslím, že Kristen moc díků své nevlastní sestřenici, která je fotila a zveřejnila na svém instagramu, nerozdala. Na 2. fotce můžete vidět Kristenina tátu, mimochodem. Každopádně Kristenina sestřenka si pravděpodobně vyslechla od Kristen (kterou na Instagramu dokonce nazvala Kristin...:D) vyslechla docela naštvanou reakci, protože si svůj instagram krátce po zveřejnění těch fotek úplně zrušila... :D Nedivím se, já bych taky byla naštvaná... :D Mít tohle v rodině, tak jí snad zaškrtím... základní pravidlo, fotky svý slavný sestřenky nikam nedávat. Ale zase na druhou stranu... je to jen člověk, možná se chtěla pochlubit, že byla na Díkůvzdání s Kristen Stewart, ale musela čekat, že Kristen se to líbit nebude :D Ale rozodla jsem se sem ty fotky dát, protože Kristen to tam hrozně sekne a moc se mi líbí především ta druhá fotka...
* * * * * * *
Did you hear about that? Paul Walter is dead. Another amazing actor died. He died in a car accident with his friend, Roger Rodas. I am incredibly sad about that. I did see just one or two Fast and Furious movies... so I didn't know him very well, but he was young and great actor and news like this one are always so sad :( Rest in peace, Paul and Roger, my heart is with both your families and friends. I saw pictures of that car... they didn't have a chance of surviving this, it's horrible. Year 2013 seems to be really f*cked up from the beginning. Well... I have for you today two new personal photos of Kristen. I was thinking, if I even should publish them, but then I decided, that I will. These photos were taken on Thanksgiving day when Kris was in house of her father. PapaStew is also in the picture no. 2. They were taken by Kristen's step-cousin, she published that on her instagram account, which she certainly deleted, probably after Kristen found out and was pretty pissed off, which I totally understand... :D Bitch:D I didn't want to have this girl in my family, if I was famous. But on the other hand, Kristen is there pretty cute, so I decided to publish them.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Eh já ho vůbec neznám, takže nějak nevím, co napsat, každopádně, každý promarněný život je škoda :/Jinak k těmto fotkám už jsem se vyjadřovala jinde, totálně jsem nechápala tu její sestřenici... Prostě chudák Kris no, na rodinu se může jedinou obrátit a spolehát, a ona jí udělá toto :/ tak aspon, že měla nějaké svědomí a soudnost a smazala ten instagram. A její táta je pán vlevo či vpravo? jinak pokud ses dívala na Luke Hemswortha tak teda ten byl asi nějaký první pokus rodičů, tak se moc nepovedl teda jako hezký je, nebudeme říkat, že je škaredý, ale Liam a Chris jsou fakt jak dvojčata, teda záleží v situaci, když má Chris krátké vlasy a Liam není zarostlý, tak prostě jak dvojčata a víš co? Já Hunger Games neviděla xD já jsem pozadu s filmy jak blázen ale nějak mě to teda nelákalo, na Thorovi 2 dávali ukázky a nevím nevím i když uvidíme, protože já jsem nikdy neměla ráda akčnáky a tedka mě to nějak vzalo, už si Hunger Games stahuju i s Hobbitem, pak to v Praze celé shlédnu i se Sněhurkou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kristin ? WTF ? Je normálna ? To bolo napísané naschvál, alebo je naozaj taká vytretá ? Americká hlúposť Každopádne, musela sa naozaj prepadnúť od hanby, keď s dvoma fotkami poletel aj celý jej instagram... O Paulovi som počula a nedokážem tomu uveriť. Rychlo a zbesilo som videla niekoľko krát ako menšia, už si nepamätám ktoré z filmov, ale asi to dobehnem. Je mi to veľmi ľúto, je to naozaj hnusný paradox, skoro som sa rozplakala, keď som počula o tom, že herec, ktorý tak dobre jazdil zomrel pri autonehode.... Osud je hnusný.

    OdpovědětVymazat
  3. Já myslím, že se nějaká holka, která s Kristen nemá vlastně nic společného, do rodiny v podstatě nepatří Ale i tak je to šílený, protože tohle nejsou ani fan fotky, tohle je jednoduše nájezd do soukromí, protože fotit ji bez jejího vědomí na rodinné oslavě, na kterou jsem se dostala jen proto, že moje teta uspokojuje tužby pana Stewarta? To je fakt masakr Nemohla jsem tý zpráva ráno uvěřit, není to tak dávno, co jsem si pouštěla všechny díly Rychle a zběsile, je to fakt zdrcující zpráva... Obou je mi líto, hlavně aby to teď nějak zvládli jejich rodiny

    OdpovědětVymazat
  4. Obdivuju tě, že to tedy překládáš Jsou to super fotky :)) A o té sestřenici jsem četla, to je teda dílko

    OdpovědětVymazat