pátek 29. listopadu 2013

Gallery update 22.7: HQ photo for The Hollywood Reporter

Panebože, já tu mám tak nehoráznej bordel, to neni možný, já prostě nemůžu najít ten článek s fotkama z tohohle shootu a z tohohle časopisu, ale jsem si stoprocentně jistá, že jsem je zveřejňovala, hrabe mi z toho! :D No nic... mám pro vás jednu úžasnou fotku, kterou jsem teda prozatím dala do novýho článku v galerii a jestli se mi podaří najít ten starej článek, tak to tam přesunu... :D Ježiš to je divný... kde může bejt? No nic... ta fotka je konečně ve vysoký kvalitě, přestože byla focena už v listopadu loňského roku, tak jsme je doteď měli k dispozici jen v malé kvalitě a na scanech. Foceno to bylo pro The Hollywood Reporter a Kristen to tam hrozně moc sluší, vypadá tam skvěle :) No ten muž... :D označení muž je hrozně divný :D na fotce s ní je její vlasový stylista a kamarád Adir Abergel.
* * * * * * * *
Oh God, I can't find it. I can't find article with those MQ photos and I am sure that it does exist, I just can't find it anywhere, oh my god! I really have to clean all the stuff I have got here, because it's such a mess. I have for you one amazing photo and I published it in gallery as a new article, until I will find the proper article. God, that's weird. Anyway, it's photo from The Hollywood Reporter's last year's issue. There were only MQ photos and scans, well after one year we finally have this picture in high quality. Kristen looks there gorgeous, I love this picture. That guy, who's there with her, is her hairstylist and friend, Adir Abergel.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Asi je to nějaké kouzlo..matoucí kouzlo..
    Je to moc povedené foto. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka vypadá skvěle! Líbí se mi, jak Kristen vlají vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky máš v něčem takový bordel? Já si nedávno nadávala do bláznů, protože jsem něco v administraci ztratila, ale přitom jsem si byla jistá, že jsem ten článek zveřejňovala. Nakonec jsem ho našla, tak třeba se za čas poštěstí i tobě
    Nevím, možná jsem sama, ale nepřijde ti Adir docela roztomilej? Je to takovej typickej gay, to jo, ale má něco do sebe

    OdpovědětVymazat
  4. To nejsi sama. Já věčně něco nemůžu najít, ale i přesto si tam nehodlám udělat ten pořádek. D Divné.
    Jinak Kristen je tam opravdu krásná, líbí se mi, jak jí tam vlajou ty vlasy. :P

    OdpovědětVymazat
  5. To zkus vyhledat pomocí vyhledávače (k-stewart-fan.blog.cz/search), jinak lepší bordel na blogu než v pokoji ne? teda pokud to nemáš jak já, tak či tak tady na blogu ani né, tu mam 14 článků za měsíc xD ale na tom druhém tam jsem uplně mimo jinak ten shoot je boží, strašně se mi líbí jak je to do tý modro-zelený barvy, ta je uplně božská :3 tak se těším na více fotek :)

    OdpovědětVymazat
  6. jo uplne vim, co myslis, nekdy nemuzu najit totalne nic :)

    OdpovědětVymazat