pátek 1. března 2013

Layout no. 6

imagebam.com
Since: 1st May 2013
Till: 24th April 2013

Ahoj lidi, jak se máte? Dneska jsem byla zase na rehabilitaci, takže mě příšerněbolí záda a mám je zatejpovaný částečně. Připadám si jako hroznej sportovec... nebo možná spíš jako hroznej chcípák s tejpem na zádech :D ale když jsem odcházela, tak jsem tam potkala spolužáka, trochu trapas, ale tak byla jse docela překvapená... :D ale tak co... no, nicméně, už mě trochu nudil ten předchozí design, takže jsem vzhledem k tomu, že jsem neměla vůbec čas, náladu a měla dost tvůrčí krizi, požádala jsem svoji kamarádku Blair*, jestli by mi třeba nechtěla ten novej udělat... no a tak ho udělala a já jsem jí za to hrozně děkuju a moc se mi líbí :) ale vzhledem k tomu, že jsem na něj nespěchala a nějakou dobu ho dělala, tak jsem po Oscarech zas chytla inspiraci a taky mi došlo, že mi bude hrozně chybět moje sovička, takže jsem vzala fotky z Oscarů a udělala jsem konečně nový pořádný design pro galerii, takže se na něj taky koukněte... mně osobně se líb oba, dokonce i když jsem ten druhej dělala já a jsem sebekritická, tak doufám, že i vám... :D tady ještě rozloučení s předchozím zimním designem...:
* * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I visited my fyzioterapist today, so my backhurts me so much and I have it taped... and I met there my school mate... :D that was surprising.. :D and kind of embarassing actually, anyway, I was quite bored about the previous layout no. 6 already... so I asked my great friend, Blair*, if she couldn't make me new one, because I didn't have time and I had quite huuuge crisis... :D and she made it and I love it and I hope that you like it too :) I actually quite missed my photoshop, so during the time, she was taking the layout here, I was making new one for the GALLERY, so check out too, please, hope you'll like this one as much as I like the one from Blair, so a lot :D I just couldn't not make anything with photos from the Oscars... and I would miss my owl, so I had to put it on the gallery one:D well, the previous winter one was layout no. 6... good bye. How did you like it?

imagebam.com


New layout in gallery:
imagebam.com
Líbí? Ten starej byl fakt dost krizovka a byl tam hrozně dlouho.. vlastně jenom přebarvenej na černobílo ten první design stránky, tenhle se mi líbí mnohem, mnohem víc.. :D
* * * *
So... what do you think? The previous one was there more than year and it was actually just black&white version of the first layout of this site, so... I like this one much more :) And my owl is there :D

10 komentářů:

  1. Je moc pěkný, povedl se!  :)

    OdpovědětVymazat
  2. No kdyby byl na ten styl s Kristen co máš v galerii, tak s radostí.. protože jsem si akorát našla tapetu a použila to jako layout.. na rose-daily jsem wardrobe u Kells a jsem jí nehorázně vděčná takže pokud jde o blog s knihama, tak o to jí žádat už nechci.. :) Ale s tím si hlavu nedělej.. až budeš mít čas... teď se hlavně musíš soustředit na poslední měsíce školy ... ;)
    A pokud jde o povinnou četbu.. máš osnovy? (nebo kánon, nebo jak tomu říkáte.. mě by zajímalo co máte v povinné četbě a kdybys chtěla.. klidně bych ti pomohla... napsala bych ti podrobně o čem ta knížka byla.. Asi to není ideální nevím.. ale to kdybys nestíhala a chtěla pomoc... :) Tak klidně něco přečtu a napíšu ti o čem to je do podrobna.. Jinak já taky právě mám všechny postavy abstrkní... jako že pořádně nevidím do obličeje ale vím tak zhruba jak vypadají, ale občas si prostě představuju někoho koho mám ráda z celebrit... ale většinou mi to moc nejde... a stejně nakonec skonší bez obličeje.. každopádně Lily Collins to ani náhodou není! Jsem zklamaná z obsazení... až na Valentýna.. jelikož Jonathana nehorázně miluju, tak to se mi líbí, ale to bylo asi jediný z toho co jsem zkoukla... prostě Alek, Isabella, Simon, Clary a Jace jsou zatím podle mě a řídit se obsazením nikdy nebudu, jako bych to snad někdy dělala.. Dokonce i upíří deníky si představuju úplně jinak ty postavy... asi taky proto že v TVD knhách je Elena blond a Caroline bruneta..
    Někdo ti dokáže postavu tak skvěle popsat že se ti v hlavě ihned objeví vize ani nevíš kdo to je a jak... a někdo to popisuje jako slohovku a máš to prostě abstraktní... to uměla právě Richelle... Dimitrij byl pro mě prostě dokonale konkrétní... toho jsem viděla jasně.. Rose docela taky a Lissu už tak moc ne ale Dimitrij prostě jasnej!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a co se týče tvé "bláznivé" kamarádky... určitě jí pořádně prošacuj.. Jsem ochotná přečíst si všechny knihy světa na téma: upíři, nadpřirozeno a vůbec všechno kde se hlavní hrdinka podobá Rose Hathawayové..

    OdpovědětVymazat
  4. Ten na galerii se mi líbí víc, ale ani tento není špatný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten tvůj nový layout je fakt úžasný! Moc se mi líbí :) A do toho v tvé galerii jsem se okamžitě zamilovala ♥ Je prostě úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se tenhle nový layout moc líbí! Má krásnou barvu a mám moc ráda ty fotky s Kristen, co máš nahoře:)

    OdpovědětVymazat
  7. Už jsem psala, jak jsem mile překvapena a jsem do něj zamilovaná, skvělý lay!

    OdpovědětVymazat