středa 27. března 2013

Breaking Dawn - part two: Parody by The Hillywood Show

Ahoj lidi. Jak se máte? Jste taky tak nadšený, že jsou prázdniny? No... já vlastně ani moc nejsem, protože se musím hodně učit, připravovat na maturitu a tak, ale tak stejně, alespoň můžu spát :D což je rozhodně fajn :D No zejtra jdeme se kámoškou na plazmu. Konečně jsem ji donutila, aby šla:D Ona jde poprvý, já už potřetí, takže dostanu konečně vlastní míček na mačkání a laminovanou kartičku :D což je fajn :D A já nevím, tak nějak se tam i těším, jsem asi divná :D ale mám z toho vždycky takovej docela pěknej pocit, že jsem udělala něco, čím můžu pomoct. Musím jít někdy na tu krev konečně, furt jsem na to neměla čas, musí se tam totiž chodit ráno, což znamená, že bych přišla o školu, ale tak po maturitě se chystám. Ale tu kostní dřeň asi nebudu moct darovat :( chtěla jsem se tam jít zeptat na to, mám i zprávu z kardia, takže bych měla s sebou důkaz, že mi nic není, ale já musím dostat nějaký antibiotika, kdybych šla na chirurgickej zákrok a to by asi nešlo... ale nevím... Hroutí se mi moje plány pomáhat, kde jde... no i když, holt když to nejde, tak to nejde no, za to nemůžu, narodila jsem se tak... najdu si jinej způsob. No nic. Jako po těch osíračkách, co jsem měla s plazmou, na tý krvy o tý mý zkušenosti s kardiem nic neřeknu, ale u tohohle bych si to fakt nelajsla, přece jen tohle už je docela vážný. Budu se na to muset někoho zeptat, ale svýho kardiologa ne, toho nesnášim, dojdu se zeptat do IKEMu. No, každopádně k věci. Mám pro vás video, který nejspíš spousta z vás už viděla. Poslední parodii na Twilight ságu od The Hillywood Show, což je taková amatérská parta lidí, který točej různý parodie vždycky stylizovaný do nějaký písničky nebo více písniček. Vedou to sestry Hillary a Hannah Hindi a jsou fakt skvělý, jsou vážně hodně dobrý a jejich věci jsou fakt kvalitní a mě se líbí, ale tahle parodie mě upřímně trochu zklamala. Já totiž hrozně nesnášim, jak všichni recyklujou ten Gangnam style pořád dokola. Jako zezačátku to byla sranda, ale teď už je to z mýho pohledu fakt až otravný, takže tohle musím říct, že mě to nijak nenadchlo no... jako furt jsou dobrý, furt je mám ráda, kostými a tak, všechno super, místama vtipný, ale není to úplně ono no...
* * * * * * * * *

Hi guys. How are you? Are you as excited about holidays as I am? Well, I am not as excited, I have to study a lot and make a lot of work to school... but I can sleep five days :D Tomorow, we go with my friends donate plasma. She's going for the first time, for me it will be the third time, so I will finally get my own ball :D Anyway, It's fine, I love the feeling when I know that I am helping somehow. I have to go to donate blood finally, I just don't have time for it. Because I have to go in the morning there and it's kind of hard right now with all the ending stuff and maturita stuff. Anyway, I have for you today one thing, which I am sure at least some of you have already seen. It's the last Twilight saga parody from the Hillywood Show. If you don't know them, check out their site, they make wonderfull parodies, they are great. But I have to say, that this one kind of disappointed me, because I hate that everyone is still using that "Gangnam" song. I actually hear it everyvere and it freaks me out, I hate it. It was fun.. once... twice, but now? It's just annoying... but this is just my point of view. I still think, that it's nice, they're amazing and I love them, but this one will not be one of my favorite videos from their production, that's all...:

3 komentáře:

  1. No tu sem vrátila na blog hlavně kvůli tobě..! Nee.. miluju Spencer a hrozně moc ráda sleduju její styl a vůbec je prostě boží... A pak když si psala, že tě mrzí, že jsem jí dala pryč, tak jsem jí vrátila a jsem ráda!! Thanks dude!

    OdpovědětVymazat
  2. Vsadím se o cokoliv, že na mě nemáš! Co se týče Beníka jsem natolik posedlá a ujetá a zamilovaná do něj, že už sním o naší svatbě.. Já ho miluju nehorázně.. ty jeho hlášky, jeho dvě cédéčka.. jeho úsměv.. jeho tělo... áááááá... Asi sem cvok, ale pro mě to je prostě už 6 let nejhezčí týpek planety!

    OdpovědětVymazat
  3. D Myslíš na tu imaginární nikdy se nestanoucí svatbu mě a Toma Becka, i když já bych radši Bena Jägera?.. No jasně že pozvu! Chceš mi jít za svědka nebo za družičku, nebo za obojí? DDDDD

    OdpovědětVymazat