čtvrtek 28. února 2013

7 komentářů:

  1. to já už spala :) tak ať ti dobře dopadne!
    vždycky vybíráš skvělé fotky!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný layoutek!!!! :))Jinak četla jsem ty nástroje.. a mam to jen v mobilu protože v knihovně už to nebylo, takže se to čte hoodně blbě a mám minimum času.. ale dneska mi táta snad dá už čtečku.. Ale!!!!! Nevydržela jsem to a podívala se na další díly jen tak sem to projela a byla jsem v háji když jsem se dozvěděla, že Jace je vlastně Claryn bratr ale nakonec spolu začnou chodit nebo co... tak jsem se bála že je to úchylný.. ale pak tam bylo něco že vlastně její bratr neni nebo co.. No vůbec netušim o čem to bylo... ale zamilovala jsem se do Jace a doufám.. že to teda její bratr není..
    Já vím, jsem hrozná, ale nevydržela jsem nepodívat se.. každopádně mi neříkej nic víc... hezky si to přečtu popořadě a přijdu na ty zápletky... ale jako fááákt hustý..

    OdpovědětVymazat
  3. Ten v galerii se mi snad líbí ještě víc... já je nikdy nebudu umět prostě... dělám laye jak 5 letý dítě.. No já teda nevím, co to bylo za lidi.. ale Jace je přece dokonalej! Dobře není to Dimitrij, ale je prostě dokonalej..! A nevim proč ale nemůžu si pomoc Clary prostě vidím jako Kristen... malou hubenou nazrzlou Kristen... asi že jí tak moc miluju, že se mi dostala natolik do hlavy že jí mám automatiky jako hlavní hrdinku nebo nevim.. Ale prostě to sem celá já no.. Ještě nejsem u Magnuse.. a uvidím jestli se zamiluju... ale musím číst nebo se zblázním.. snad z táty zítra vydoluju svojí čtečku zpátky.. aspoň na ten lyžák... abych si to mohla přečíst.. a vidím to tak.. že když dočtu NS... možná se vrhnu znova na VA... nemůžu si pomoc ale hrozně mi chybí Dimitrij.. moje láska životní prostě.. A pokud ne VA tak něco jiného.. pravou krev bych si mohla přečíst.. Ten seriál nehorázně miluju, hlavně protože tam je Alexander... tak třeba i knihy budou stát za to.. nebo mě docela zajímá Škola noci a Pokrevní pouta... A to ani nemluvím co všechno musim přečíst v povinné četbě... díky bohu že miluju knihy víc než cokoliv jiného <3

    OdpovědětVymazat
  4. V pohodě Já musím taky jednu přes víkend dopsat a pak ještě dokončit bakalářku nechce se mííííí.
    Wow, nádherný layout! Jsem z něj unešená!

    OdpovědětVymazat
  5. Ta fotka je prostě úžasná :) Jsem ráda, že Jenn a Kristen jsou kamarádky :) A vůbec nevadí, že máš taky šedý design Já vůbec nevěděla, jaké barvy Natalii použije. A je strašně moc pěkný ♥ Moc se kamarádce povedl :)

    OdpovědětVymazat