neděle 31. března 2013

Twilight - official trailer

Ahoj lidi. Vzhledem k tomu, že není moc novinek, které bych mohla přidávat, rozhodla jsem se zveřejnit nějaké ty starší věci. A jelikož na ukládání fotek nemám tu správnounáladu, která je pro mě za ty roky, co blogařím, typická, tak jsem se rozhodla pro přidávání videí. A došlo mi, že jsem sem ještě nikdy nepřidala tohle. Je to trailer na první Twilight film, který Kristen tak nějak proslavil po celém světě, ale já vážně nemám ráda, když je výlučně spojována pouze s tímhle filmem, protože právě kvůli tomuhle filmu "haters" prohlašují, že Kristen neumí hrát. Kromě toho, že s tím nesoulasím ani co se týče Twilight, tak prostě někdo, kdo neviděl The Cake Eaters, Panic Room, Welcome to the Rileys nebo The Runaways nemůže říct, že Kristen neumí hrát. Protože umí a je v tom sakra dobrá! No, nic... každopádně patřím k těm lidem, kteří šli na Stmívání do kina a naprosto se do toho filmu zamilovali. Tak moc, že pak přečetl knižku a málem mu hráblo, než vyšel dotisk těch dalších dvou dílů. A kterej s nejlepší kamarádko hned ten den, co vyšel Rozbřesk, běžel do knihkupectví, aby si ho koupil. A přitom ta moje posedlost vznikla takovou hroznou náhodou... ale na příběh o tom, jak se Angie. zamilovala do Stmívání, si přečtete až jindy, teď k tomu traileru... Pouštěla jsem si ho jeden čas pořád, teď po dlouhé době zase jednou... ale znám lidi, kteří viděli ten film a trailer vlastně nikdy:D Tak tady je :D
* * * * * * * * * *
Hi guys. Because I don't have any news which I could write about, I decided to publish some older stuff like old trailers and whatever. So first, I have for you official trailer to Twilight, the first movie from the Twilight saga. I was surprised that I've never published this trailer, so I am doing it now:) I am one of those people, which fell in love with the first Twilight movie, then have read whole Twilight series and then were every single year waiting for new trailers like a child waits for a candy... :D And my obsession started like a biiiig coincidence, because I had no idea what Twilight is, when I came to that cinema... But about that later. I will tell ya one day the whole story about Angie. and her Twilight obsession. But not now. So here is the trailer, which forces me to think about the past... how amazing that time was...:

2 komentáře:

  1. Já Stmívání miluju!! V kině jsem na tom nebyla, ale když propukla ta Twilight mánie, tak jsem se rozhodla, že si to přečtu:)Na filmy jsem se koukla až pak:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevrč a jdi si radši přečíst další díl.. Teď mě asi políbila můza či co, mám nějaký tvořivý víkend.. Sype se to ze mě..

    OdpovědětVymazat