pátek 15. března 2013

Gallery update 13.2: New On the Road stills photo

Jsem tak unavená. Chtěla bych trochu víc žít... ale nemám na to čas. Pořád jsem ve škole, nebo jsem unavená, nebo je mi blbě, většinou obojí najednou, nebo prostě musím někam jít, k doktorovi, na golf, na italštinu nebo jsem prostě ve škole do šesti... pořád po nás někdo něco chce a maturita se blíží rychlejc, než bych chtěla. Včera a dneska jsme psali výstupní test ze španělštiny. Včera jednu část, která čítala čtení a poslech a dneska jsme psali gramatiku. Ta část včera byla celkem v pohodě, ale to dnešní bylo fakt na h*vno, to sem fakt podělala :D fakt jo. Docela se bojim no, ale tak uvidíme, třeba to nebylo tak hrozný, ale nevím. Snažím se moc nestresovat, nedělá mi to dobře... zkusím na to nemyslet :D no nicméně teď k věci, včera jsem našla moc pěknou fotku z On the Road, mně se moc líbí, tak doufám, že i vám:
* * * * * * * * *
I am so tired. I would like to live a bit more... but I don't have time for living. I am still in school or I am tired or sick or I have to go somewhere, visit a doctor, go to golf, go to Italian class... it's still something. We were writing Spanish final. Yesterday one part and today the second one. The yesterday's was pretty good, it was not as bad, but the one which we wrote today? It was really baaaad! Really really bad! I am very afraid that I did not pass this exam, I truly am. But I don't want to be still stressed, so I am trying to stop think about that. Anyway, I found yesterday this beautiful phot and I totaly adore it. I love it, it's very beautiful, it's new stills photo from On the Road...:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Mám to stažené, ale ještě jsem se na to nepodívala... protože jsem zjistila že se mi stáhla půlka prostě no coment.. Takže to musim stáhnout znova až nebudu mít tak debilně zasekanej a pomalej net..

    OdpovědětVymazat
  2. Já z tebe jednou umřu smíchy.. No, každopádně squash bych nejradši hrála taky.. to je úplně luxusní, ale u nás to není nikde!! A prej se z toho hubne jak svině, tak nevim.. Každopádně, já jsem taky čokoholik a to nehorázný a nenapravitelný !

    OdpovědětVymazat
  3. Je tu krásna. Neviem, či by som mala odvahu si tento film pozrieť, ale možno raz áno :)

    OdpovědětVymazat