čtvrtek 7. března 2013

Breaking Dawn, part one - Extended scenes

Ahoj lidi, jak se máte? Omlouvám se, že jsem včera nic nenapsala, ale nějak jsem neměla čas ani chuť. Přišla jsem domů dost pozdě, měli jsme odpoledku a já ještě musela jít nakoupit, takže jsem domů přišla skoro v půl sedmý, strašlivě utahaná a hrozně mě bolela hlava. Možná to bylo tím, že jsem usnula na odpoledce. A to bylo možná tím, že jsme byly s holkama v hospodě o volný hodině před odpoledkou :D ale ne, já usínala už o normálních hodinách, ale k tý bolesti hlavy možná ty dvě rychle vypitý piva pomohly :D No nic, k věci :D mám pro vás jedno video, je to z oficiálního DVD Rozbřesku 1. části a jsou to prodloužené scény. Připomněla jsem si tím tu flashbackovou scénu ála Jack Rozparovač :D ta se mi fakt líbila:)

* * * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I am sorry I didn't write anything yesterday, I just didn't have time. I came home late and I was very tired. I fell asleep in school... it was funny :D but after that I had terrible headache. Maybe it was because of those two beers I've drunk during the free hour before afternoon's lesson... :D noo...I was not drunk. Not after two beers. We were just bored so we went to the pub which is next to our school. Anyway, today I have for you new/old video. It's from official Breaking Dawn - part one DVD with extended scene. I just remembered that "Jack the Ripper" flsshback. I loved that! Anyway, Kristen is there (of course) a lot, so enjoy:

7 komentářů:

  1. Ja sa mám tak priemerne, jasné chápem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale fuj, chlastat ve škoe a je jedno že ve volné hodině! To ses nemohla zabavit jinak? Bych ti naplácala na zadek za tohle!

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá to dobre. Páči sa mi ten začiatok, kľudne by to mohlo začať takto. Inak, Jamie Campbell Bower tu je taký... divný. Pôsobí tu aj o dosť strašie. Ale inak som na neho zvedavá v Mortal Instruments. Podľa traileru tam vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat
  4. je celkem dobre :) a musim ti pochvalit tvuj uzasny novy dess je vazne bozii

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem zpááááááááááááááááátky!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Mám moc ráda videa s prodlouženými scénami:)

    OdpovědětVymazat