sobota 16. března 2013

Gallery update 13.3: Another new On the Road stills photo

Pořád jsem ještě neviděla Na cestě... já vím, že je to trapný, ale prostě na to nebyl čas. Místo toho jsem byla dneska v kině s Elaine. Už jsme se dlouho neviděly, tak jsme se dohodly, že půjdeme na film...:D Ten film se jmeuje Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic:D Nesmějte se. Já se za to nestydim! Bylo to fakt dokonalý:D totální krávovina, hovadina, úchylárna :D ale bylo to prostě dokonalý. Už když jsem viděla trailer na tenhle film, věděla jsem, že to prostě musim vidět!:D A jsem ráda, že jsem šla, fakt to byla prča, místama dost nechutný, ale sranda to byla a já se fakt bavila, svym způsobem to bylo fakt geniální, a ta ať úmyslná nebo neúmyslná narážka na Stmívání mě fakt rozsekala :D Prostě to bylo fakt super, kravina, ale super kravina:D nicméně... teď mám pro vás novou fotku z On the Road, musím se konečně dokopat k tomu si to stáhnout :D každopádně ta fotka je skvělá :)
* * * * * * * * * * * * * *
I did not see On the Road yet. But I've seen another one movie today. It is called... Hansel and Gretel: witch hunters. It was so crazy. It was nuts! :D Crazy, mad, but in the same time it was amazing! I loved that, really, I am not ashamed of that. I loved that. It was kind of bullshit, but it was funny and crazy and that's what I loved about that:) And I just needed to see this movie. I was perfect:D anyway, I have for you another new stills photo from On the Road movie. God, I have to download it and finally watch it!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. já jsem na hocz asi 3 tejdny a taky se tam se mnou nikdo nebaví! jediná výhoda je že to hraje i kámoška, takže ta se se mnou baví!! spíš víc než na hraní tam chodím na hodiny a psát úkoly!   ale jinak jsem tam spokojená!
    jinak ten náš rossmann nwm jistě jestli ruší nebo jen opravují! a užij si to vaření, mě to baví vařit moc! na tu praxi do vídně bych chtěla :)

    OdpovědětVymazat