neděle 31. března 2013

The Yellow Handkerchief - official trailer

Tenhle jsem viděla před několika lety... a musím říct, že se mi líbil, ale chvílema jsem byla trochu zmatená, protože jsem byla o dost mladší než jsem teď a neměla jsem k tomu titulky, takže jsem rozuměla mluvené angličtině o dost míň než teď. Takže jsem chvílema moc nevěděla, o čem se baví, takže jsem si některý scény musela pouštět víckrát a tak... :D takže jsem se rozhodla, že se na to kouknu někdy znova, až si na to najdu čas. Každopádně i přesto, že jsem občas nerozuměla, celkově se mi ten film líbil a můžu ho vřele doporučit, z mého pohledu byl fakt dobrý. A z pohledu čsfd má 77%, což je na ty cvoky na týhle stránce celkem dost :D Jinak tohle je taky film, díky kterému se Kristen seznámila s Eddiem Redmaynem, pro lidi, kteří by náhodou byli zmatení tím, že se znají a že jsou dost možná i přátelé. A taky je to film, ve kterém jsem Eddieho viděla poprvé já, a někdy v té době jsem se do něj zamilovala :D Jen mi tam chybí ten jeho britskej sexy přízvuk, v tom filmu ho moc nemá, co tak můžu posoudit. No nic, tady je teda oficiální trailer a pokud si někdy najdete čas, tak se koukněte na celý film, rozhodně si to zaslouží...:
* * * * * * * * * * * *

I've seen this movie few years ago... and I have to say, that I liked it, but I was kind of confused about it, because I was much younger and I didn't have subtitles, so I did not understand as good as I would undestand now. So I decided to watch this movie again, but I am not sure, when I will find a time for it. Anyway, I still think that this movie was beautiful and I like it very much despite the fact I didn't understand everything. And this is where Kristen met Eddie Redmayne by the way, for people who could be confused why are these two friends... :D And that's where I've seen Eddie for the first time and where I fell in love with him :D Anyway, here is the official trailer and if you will find time... watch the full movie...:

7 komentářů:

  1. Určitě se na něj podívám! Je mi docela divné, že jsem na něj ještě nenarazila, protože mám Eddieho taky moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je hned po Terapii láskou můj nejbolíbenější film ♥ Eddie se mi tady hrozně moc líbil, byl takový k sežrání :) Hned bych si ho vzala domů ♥ A Kristen tady byla prostě úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  3. To zjištíš podle blogu Hned jak zkouknu díl přidám ho na blog... takže teď budu koukat na 4. díl.. včera jsem měla připraveno 5 dílů ale 4. díl se mi sekl v půlce tak sem šla spát

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju ten film hrozně moc!
    Si mi připoměla, že se na něj chci podívat..

    OdpovědětVymazat
  5. Chcela by som si ho pozrieť, no moja zásoba angličtiny je celkom nízska, aj keď ju milujem. Kris je tu zlatá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zvencneš jo? To je vůbec nějaký slovo? To je to tak dobrý?

    OdpovědětVymazat