pátek 1. března 2013

85th Annual Academy Awards: On the Red Carpet - videos


Ahoj lidi, jak se máte? Já jsem vlastně ve skutečnosti vůbec netušila, že jsou Kristen a Jennifer kamarádky, nebo že se teda znají vůbec... jako vím, že byly třeba takové ty články o tom, že jedna něco řekla o druhý, ale jinak... no ale očividně jsou, nebo to tak teda vypadá... tyhle animace jsou strašně krásný, zatím jsem nenašla to video, ale pracuju na tom... nicméně se mi hrozně líbí na tý první, jak vidí Kris a prej: Wait! What?! To je krásně vidět, dá se to odezírat :D Miluju ty animace :D No, nicméně zpět k tématu článku. Mám pro vás videa Kristen z červeného koberce. Nejradši mám tu z MTV, ale to asi nebude fungovat, takže tam na to máte aspoň odkaz. "I'm an idiot." :D
* * * * * * * * * *
I actually didn't know, that Kristen and Jennifer are friends, but obviously they are. I love this scene when Jennifer hugs her... and that "WAIT WHAT?!" when she sees Kristen on the first animation which is well read from Jenn's lips is kind of sweet. Anyway, I didn't find the video, so I have for you animations:D But back to the topic, I also have for you some videos from the red carpet of 85th annual Academy Awards. Like I said, she looked beautiful. But on these videos is quite seen, that she was in pain. But she was really brave. I love the second one by MTV, I hope it's gonna work.







Jeez. I found it! :) In the end is the scene with Jenn hugging Kristen:)

6 komentářů:

  1. taky jsem neveděla, že jsou kamarádky a odezírat se z toho dá fakt skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  2. 1) email: pudink.jarda@gmail.com (proč pudink jarda? neptej se.. sama nevim )
    2) Určitě layout s Kristen Stewart... ale to fakt nespěchá! :))
    3) To mi máme taky napsáno 20-30 knih, ale já stejně čtu asi všechny.. kromě bible a těch podobných.. Myslím spíš romantismus-realismus-naturalismus... to mě baví, ale přečtu si cokoliv...
    4) Ty knihy, to myslím opravdu vážně..! :) Za prvné mě to donutí konečně pokročit v povinné četbě když to bude nejen pro mě ale i pro někoho dalšího.. (občas potřebuji dokopat) A pak já nevim.. prostě mě hrozně moc baví povídat si s tebou o knihách... od té doby co jsme si začali psát o VA se vždycky těším na ty tvoje dlouhé komentáře o tom, co mi tam napíšeš... Prostě najít někoho kdo to čte, rozumí mi a ještě si o tom vydrží povídat dlouhou dobu je děsně těžké... A pak že se trefíme i do další knihy Nástroje smrti... pecička! :)
    5) Ještě k obsazení:
    Clary - NE, ne ne! 100x ne! Já prostě nemusím moc Lily... líbila se mi moc po boku Cama Gigandeta v Kazatelovi, ale prostě jinak jí ráda nemám..
    Jace - sice Jamie se mi líbí, a docela i sedí na roli... ale já nevím, představovala jsem si ho trochu jinak, rozhodně to asi nebude nejhorší zklamání.. vypadá to slibně! :))
    Alec - ach! ten se mi líbí.. ten bych řekla sedí docela dobře! myslím že to se povedlo! :))
    Simon - ne, ne ne!!! prostě vůbec ne!
    Isabella -ta si myslím je docela dobrá... :)) sedí mi do toho.. ten její obličej plus ironie knižní isabelly.. to k sobě sedí.. :))
    Magnus - (ještě netuším kdo to je ) ale obsazení bych řekla docela hrůza jako je hezkej.. ale nevim no..
    to je asi tak všechno.. ostatní mě zaatím nezajímají.. ty ať dopadnou jak chtějí...

    OdpovědětVymazat
  3. Som rada, že sú kamarátky. Keď som si o nich zakladala blog, často boli správy o tom, ako sa nemajú radi a pod. No kedže boli moje obľúbené herečky, aj tak som si založila zrovna o nich, a potom sa objavilo video, na ktorom Emma Watson hovorí, že boli spolu na párty v Toronte. A teraz ešte tu na Oscaroch, no proste zlaté. A ten Jenniferin výraz "Weit! What ?" No dokonalé sú :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty animace jsou překrásné!! Taky jsem nevěděla, že jsou kamarádky!Jinak mě Simon v tom X Factoru někdy hrozně štve a mám vždycky radost, když ho Demi setře:)Je bezva, že si na něj klidně dovoluje! A myslím, že Simon jí má rád, protože se mu asi často nestává, že by se k němu někdo takhle choval. Doufám tady, že Demi nabídne místo porotkyně i v další řadě

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, ty animky jsou skvělé i v tom videu

    OdpovědětVymazat