neděle 10. března 2013

Animaton of the day (March 10, 2013)

Because I sometimes publish in cathegory of Photo of the day animation... and I do it more and more often, I decided to make for animations their own cathegory, so... untill now I'll have for you every day photo of the day and animation of the day.. I tumblr because of that :) :D
* * * *
Protože čím dál častěji zveřejňuji ve fotkách dne animace, které jse si zamilovala, rozhodla jsem se založit animacím vlastní kategorii, takže kromě fotek dne (který jsem zase flákala, omlouvám se), vám sem budu dávat odteď i animaci dne. Ta první je z filmu Welcome to the Rileys. Pořád je někdo toho názoru, že Kristenneumí hrát? Tak ať se koukne na celej film a sklapne.

5 komentářů:

  1. Miluju ten film! Jsem nenapravitelná romantička až za humna, ale jakmile dojde na Kristen dokázala bych se koukat na jakýkoliv žánr.. protože je úplně jedno jak moc děsný ten příběh je,.. Kristen je rozenná herečka! A cokoliv natočí má kouzlo a neskutečně dokonalý příběh... ten film by mohl být děsný... ale já nevim jak to dělá, ale prostě dokáže ten film tak dokonale oživit... ona je perfektní a to co o ní říkají nebo píší mě tak neskutečně vytáčí!! Nejhorší herečka roku... pche... to mě dokáže dodělat prostě!!!! Kristen je moje srdeční záležitost a to už se nezmění...PS: Nechci se opičit, ale líbí se mi ten nápad rozdělit to, Fotka dne a Animace dne.. ale pokud by ti to vadilo tak to takhle dělat nebudu.. přišla bych si trapně, kdybys myslela, že se opičím!

    OdpovědětVymazat
  2. Tá animácie je dobrá, aká je tam Kristen drsná :)

    OdpovědětVymazat