pondělí 25. března 2013

Gallery update 13.6: Nickelodeon's 26th Annual Kids' Choice Awards - inside

Ahoj lidi, jak se máte? Já se mám celkem i fajn, jen chytám poslední dobou čím dál tim častěji panický záchvaty úzkosti :D no nic. Dneska jsme se dohodly s kámoškou, že půjdem na koncert. Byla jsem tak nějak ukecána, že s ní půjdu na Imagine Dragons a jelikož není z Prahy, kde se ten koncert koná, tak že bude pak spát u nás a ráno zas pojede domů. Tak jsem zvědavá, jestli to vyjde. Ona je úplně žere, já mám ráda pár jejich písniček, no zbožňuju Radioactive, mimochodem v traileru na Hostitele tahle písnička je, ale já jí mám od kamaráda nezávisle na tom filmu :D no dneska jsem jí poslouchala už asi padesátkrát :D no, chtěla jsem si původně peníze šetřit na Paramore, ale to je ještě za dlouho a já si nerada plánuju dopředu, a hlavně je to dražší a nemám s kým jít. To jsou hned dvě nevýhody oproti Imagine Dragons, sice je poslouchám míň, jak Paramore, ale taky jsou fajn, některý jejich písničky jsou fakt dobrý. No, dneska mám pro vás slibované fotky. Začala jsem už včera a to fotkama z vnitřku 26. Kid's Choice Awards ze soboty, 23. března. Jak už jsem sem psala, tak vyhrála v kategorii nejoblíbenější herečka, což si fakt zaslouží :) a hrozně jí to slušelo :) a přišlo mi, že je tam taková veselá a že se dobře baví, nepamatuju si, kdy byla naposled taková nadšená z něčeho :D a úplně mě dostalo, jak se vrhla do náručí Sandře Bullock a pak i Neilu Patrickovi Harrisovi, i když byli oba dva od toho zelenýho želé :D To jsem se fakt smála :D a jak se tam v hledišti bavila s Katy Perry a Selenou, to bylo taky moc hezký :D no každopádně miluju ty její vlasy, ty se jejímu stylistovi fakt povedly!

* * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I may go to concert of Imagine Dragons! That's kind of awesome, I don't listen them too much, but my friend totally love them, so I promised her, I will come with her and that she can sleep here, 'cause she's not from Prague. I am kind of excited, because I very like some of their songs, especially Radioactive, I was listening this today over and over again. I wanned to go to Paramore, but I don't have enough money for them and no one wants to come with me, so I will go to Imagine Dragons, that's amazin' too. Anyway, I have for you today all photos I promised. First, here are photos from the show of Nickelodeon's 26th Annual Kid's Choice Awards which were on Marc 23, 2013. As you already know, Kristen won a price for Favorite actress in movie, she absolutely deserves it, it's great, and she was amazing, she looked so excited and happy to be there, I actually don't remember last time whan she had as good mood as here... :D Andshe also looked gorgeous. I was shocked when I saw, how she hugged Sandra Bullock and Neil Patrick Harris, which were full from that green jelly... and she almost jumps to Sandra's arms:D I love her :D
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Kristen tady byla fakt naprosto dokonalá! Hrozně moc jí to slušelo :) Líbí se mi ten její kostýmek a účes ♥ A taky to, že jde krásně vidět, jakou měla skvělou náladu :)

    OdpovědětVymazat
  2. ahh sliz :)ten uz jsem dlouho nevidela

    OdpovědětVymazat