úterý 12. března 2013

5 komentářů:

  1. s tim pocitem souhlasim a tak fotka je bozska ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pocit nenávidím... Potom totiž chodím spát většinou v půl 4 ráno... Klasika poslední dobou a to stávám v půl 7... skvělý!
    Ale ta fotka je luxusní!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně!!! Já si ten seriál hrozně moc oblíbila a hlavně sem super moc slintala nad Jakem.. a pak dokoukám první sérii nadšená jak malej Jarda.. du na net, že si přečtu něco o 2. sérii kdy bude a ono že nebude... no tos měla vidět ten kolotoč potom, já byla vzteky bez sebe... to asi jako kdyby řekli po odvysílání první části Rozbřesku že na druhou nemají peníze a nenatočili to.. přesně takhle jsem se cítila.. že budu vraždit!!

    OdpovědětVymazat
  4. Adama miluju, je hezkej, roztomilej no prostě skvělej... ale nemůžu si pomoc Jake je nehorázně sexy... Hlavně miluju Chrise Zylku, představitele Jakea.. takže to je možná tím nevím.. A četla jsi knihy?? Já nevim jestli si je mám přečíst jak znám J.L.Smitha, jeho příběhy jsou hodně daleko od seriálového scénáře.. nemůže za to on, ale spíš scénáristi, ale stejně je to hodně jiný a to bych se pak nedozvěděla nic moc... tak nevim mam si to přečíst nebo ne?

    OdpovědětVymazat