pátek 23. listopadu 2012

The Twilight saga: Breaking Dawn - part 2: Exclusive - Final Battle Effects

Ahoj lidi. Zrovna jsem četla velmi zajímavý článek o tom, že je prej Kristen těhotná. Zase... :D A hádejte, kdo tuhle zprávu zveřejnil! No jistě, magazín OK!, stejně jako před několika lety, když Kris natáčela The Runaways a tenhle drb koloval:D a je to stejnej časopis, kterej zveřejnil ty fotky se Sandersem, který Kris a Robertovi málem zničily vztah. Pochybuju, že by jim dávali nějakej rozhovor a k tomu jim něco takovýhleho prozradili. Ach jo, bulvár je fakt něco:D no i kdyby to byla pravda, tak tomu neuvěřim, než jí uvidim s břichem nebo než to oznámí někde oficiálně :D Nicméně, teď mám pro vás jedno video, je to video o natáčení závěrečné bitvy, ale teda především o vytváření vlků. Je to zajímavý video, stojí za to ho vidět, ale nekoukejte, pokud jste to neviděli a nechcete vidět nějaký spoilery.
* * * * * * * *
Hi guys. I've just read an interesting article about that Kristen is pregnant. Interesting. It's here again...:D Like when she was shooting The Runaways. There was this rumour too. And do you know, who wrote that? OK! magazine. The same magazine like few years ago and the same magazine which published photos as a prove that Kristen was cheating on Robert. So I am very carefull about this kind of informations. I will not believe it until it will be seen on her. Or until she will tell us, officially. Anyway, I have for you today a video, which is about special effects in the final battle scene, so if you didn't see that yet, don't watch it! Well, if you don't like spoilers. But it is really interesting to see how it works and how were wolfs done etc.

9 komentářů:

  1. Ahoj, srdečně tě chci pozvat na mou první soutěž, kterou organizuji. Máš ráda Upíři deníky a ráda soutěžíš? Nenech si to ujít! http://somerhalder-wesley.blog.cz/1211/pripominam-soutez-o-krasne-cenyNení to reklama ale srdečné pozvání

    OdpovědětVymazat
  2. skvělé video :)
    PS: Přesně za takové věci bulvár nesnáším

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes ideme s kamarátkou do kina na Twilight Už sa nemôžem dočkať !!

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych asi nemohla být herečka. Vůbec bych nezvládla dělat takový věc "jako" jak to dělají oni...

    OdpovědětVymazat
  5. Jeej, Kris podruhé těhotná Ale byla by nádherná s bříškem, jen si na to budeme muset ještě nějakou chvíli počkat ... Jo a ta nevěra, tomu tématu se vyhýbám a tady jsem si to připomněla... Snad se to nebude opakovat! A OK by si lidi měli kvůli lžím přestat kupovat!

    OdpovědětVymazat
  6. No jo OK magazín nemá už o čem psát a tyhle kraviny si vymýšlí Jako jednou bych chtěla,aby měla Kristen dítě,ale času je dost :)

    OdpovědětVymazat