pátek 2. listopadu 2012

Gallery update 8.4: The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 Press Junket

Ahoj lidi, jak se máte? Já fajne, jen jsem hodně unavená... a tak nějak i smutná, dá se říct. Mám pro vás dneska nějakejch pár skvělejch fotek a i videí, který nevím, jestli stihnu dneska zveřejnit, ale každopádně k těm se dostanu. Stála jsem před těžkým rozhodnutím. A to jsem taky učinila. Rozhodla jsem se, že nepůjdu na koncert Muse, kteří přijedou do Prahy, ačkoliv jsem měla šanci koupit lístek. Sice dráž, ale mohla jsem ho sehnat. Jenže máma mi řekla, že neni nadšená z toho, abych šla sama a já vlastně taky nejsem úplně nadšená z toho, že bych šla sama... takže nejdu vůbec. Což je fakt úplně na nic. Ale už jsem se rozhodla. Asi mi to neni souzeno. Došlo mi, že je asi neposlouchám dost na to, abych se tam nechala ušlapat za 1 600, který chtěli za ten lístek no... ale stejně se mi chce brečet. Už jednou jsem na ně měla jít. Na Rock for People před dvěma lety. Máma mi to tehdy slíbila a pak to zazdila... tentokrát jsem se rozhodla tak nějak sama, ale stejně jsem trochu nadšená. Protože jsem byla docela nadšená z toho, že jsem sehnala nějakého prodejce... a pak mi tak zkazila náladu, že jsem se rozhodla nejít vůbec. Kdyby mi totiž nepřispěla, měla bych trochu trable s Vánocema, a to zase nechci. No, už to nebudu řešit, holt mi to není souzeno no, nemám na ně jít. Třeba přijedou i potřetí. Doufám. Doufám, že se nerozpadnou :D Jako sice se mi chce brečet, ale není to tak hrozný, jako kdybych třeba nemohla na RHCP nebo tak, ale zamrzí to no. Každopádně mám pro vás ty fotky.. jsou z jakési konference o Breaking Dawn 2. části. Bylo tam celé trio, a Kristen to tam hrozně moc sluší. Ty tři fotky jsou oficiální potréty, ty z konference jsou jen s Kristen. Ale teda jí to tam hrozně slušelo, hrozně moc se mi líbí ten pruhovanej svetr:)
* * * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I'm fine, just very tired and kind of sad actually. I have for you today some amazing photos. Not really much, but amazing and videos, which are probably more amazing than those photos. I made a decidion. I won't go at Muse concert. I could go, I could find someone - actually I did found someone - who would sell me a ticket, but... I just don't know if I really want to give that money for this concert. Maybe it's just done. That It's like it suppose to be... I should see them at Rock for People two years ago, my mom promised me we'll go but we did not. Now, I decided... well... not really on my own, but I decided, that I won't go... because I don't want to go there alone. I'm gonna cry. Well, I probably will, but it's not as bad... I don't listen them too much, but... I'm sad about that. Anyway, these photos are from The Twilight saga: Breaking Dawn junket. It's something like a conference. Our maing trio was there TOGETHER. But these from the conference are just with Kristen. The other three are from photoshoot/portraits, with Kris, Rob, Taylor and Bill Condon - the director. I think, Kristen looks there absolutely amazing. I love that black/blue sweater. It's adorable! So enjoy.
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Já jsem teď taky hodně unavená, tenhle týden byl šílený:( Omlouvám se, že jsem moc eobíhala, ale neměla jsem vůbec čas. Jinak Kris to tam vážně moc slušelo!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky nejdu na Muse, ale chtěla bycha
    PS: Kristen to moc sluší

    OdpovědětVymazat
  3. To je mi moc líto, že nakonec na koncert Muse nepůjdeš... Řeknu to takhle - já chci strašně moc jet v květnu do Prahy na koncert P!nk, ale jsem nějak smířená s tím, že se tam možná nedostanu. Nebylo by to poprvé, co by mi něco nevyšlo... Takže jsem smířená s oběma možnostmi. A myslím si, že určitě budeš mít v budoucnu ještě možnost na ně jít - jak se říká "nikdy neříkej nikdy"
    Kristen to tady jako obvykle moc slušelo. Líbily se mi její odpovědi :) A žeru ten její svetřík ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Mám sa fajn, ale tiež som unavený:/ Krásna bola :)

    OdpovědětVymazat