neděle 4. listopadu 2012

Gallery update 8.7: On the Road premiere at AFI Fest 2012

A na závěr moje oblíbená část. 170 fotek. To je počet fotek, které jsem z téhle akce uložila. A to jsem jich našla mnohem víc, snad i přes 300. Ale nejsem magor, že ano! No dobře, sem, uložila jsem jich 170, ale ne až tak velkej magor:D Navíc by se to nevešlo do jednoho článku v galerii, vím to z ukládání fotek všech z premiér Twilight. No, nicméně, těhle 170 + prvních 67 a 18 portrétů dělá 255 fotek za den. Což teda myslim, že docela jde :D A proč jsou moje oblíbené? No, možná proto, že jsem jich uložila tolik a tak jsem náležitě hrdá... ale spíš proto, že každá jedna z nich je úžasná! A i všechny ty, které jsem neuložila:D Je to totiž 170 fotek z premiéry On the Road na AFI Festivalu 2012! A Kristen mě úplně uchvátila. Čekala jsem, že bude mít nějaké šaty, ale to, co měla na sobě, je mnohem, mnohem lepší! Vypadá nádherně. Je to teda Balenciaga, překvapivě:D Hrozně moc jí to slušelo, ty vlasy, make up, to oblečení, všehno. Byla tam vážně nádherná a já jsem strašně nadšená z toho, že tam byla! Zítra vám sem dám i nějaká videa, tak se těšte. Vážně skvělé, úžasné fotky:
* * * * * * * * * * * *
And my favorite part of the day. 170 photos. That's the number I saved from this event. I found many, many more, more than 300 but I am not insane! :D Maybe just a little. These 170 mean, that I saved today 255 photos. And that's quite good, isn't it? Why are these my favorite? Maybe because I spend by saving them a long time... but more probable is the fact, that every single one is absolutely amazing! 170 photos from On the Road premiere at AFI Fest 2012! Kristen is wearing Balenciaga - not a big surprise - but what surprised me is, how amazing she looked. Okay, she looks great almost always, but she's absolutely adorable here! I love her hair, I love her make-up, I love her outfit - I mean what she wears! I expected some dresses, but this is so much better! I am so excited! And I will have some videos for you tomorrow... hopefully:D Enjoy photos and check out more than just there eight, they are really great:)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. ten její outfit je trošku podivný, ale náhodou se mi moc líbí, jen bych si to sama asi neoblékla

    OdpovědětVymazat
  2. Ani já bych si něco takového neoblékla, ale Kristen vypadá perfektně!! Vůbec se nedivím, že jí ozanačují jako jednu z nejlépe oblékaných žen světa! Moc se mi taky líbí, jak měla upravené vlasy:)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi tu hrozně moc líbí! Ten outift je úžasný :) A moc se mi na Kristen líbí ta kombinace kalhot a botiček :) Já bych možná udělala míň výrazný make-up, ale to je jen taková drobná výtka :)

    OdpovědětVymazat
  4. ta toho ma propagovat breaking dawn a jeste on the road

    OdpovědětVymazat