čtvrtek 15. listopadu 2012

Gallery update 9.5: The Twilight Saga: Breaking Dawn - part two Photocall in Madrid (November 15, 2012)

Ahoj lidi, tak ještě jednou. Mám pro vás fotky z Photocallu Breaking Dawn 2. části, který se konal v Madridu. Bylo to dokonce dneska, 15. listopadu 2012. Kristen to tam moc sluší, vypadá tam krásně, jen mám pocit, že poněkud unaveně... což se není čemu divit. 12. Los Angeles, včera Londýn, dneska Madrid, mají to vážně hodně nabité, takže je asi dost těžký být svěží a nadšený každý den. Nicméně se mi moc líbí ty šaty, které měla, jsou vážně moc pěkné a zajímavé, ostatně jako většina modelů, se kterými Kristen přijde:D
* * * * * * *
Hi guys. Once more again. I have for you photos from The Twilight saga: Breaking Dawn - part two Photocall in Madrid. It was today, on November 15, 2012. Kristen looks there very beautiful but I think that she looks kind of tired. And it is not weird actually, because they were in Los Angeles, yesterday in London, today in Madrid, it's very hard to be fresh at every of these events. But her dress was amazing! I love it, totally, it's very beautiful and I love it:)
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Wow, ty šaty jsou parádní!! Musí to být pro ně hrozné, takhle narychlo všude a samé rozhovory, pořád opakovat totéž, ti fanoušci a podepisování a focení, všechno je musí řádně vyčerpávat.

    OdpovědětVymazat
  2. Měla vážně zajímavé šaty, ale nijak zvlášť mě neoslovili. Jinak určitě to musí být namáhavé, stát každý den na červeném koberci! Ale já bych si to taky někdy chtěla zkusit:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty jsou úžasné a Kristen moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. strašne zaujímavé šaty, krásna :))

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí ty šaty, co na sobě Kristen měla, ale asi bych jí vyměnila ten masivní "řetízek" za ten její, co prý dostala od Roba :) Ale ono je to osučástí těch šatů... takže nic

    OdpovědětVymazat