úterý 20. listopadu 2012

Kristen, Rob and Taylor at 'El Hormiguero' TV show

Je fakt těžký koukat na tohle video. A to kvůli té simultánní překladatelce, která překládá všechno, co řeknou rovnou s nimi, takže je sotva slyšet, co doopravdy říkají. Protože já sice celkem rozumím španělsky, ale rozhodně víc rozumím anglicky, tak se snažím poslouchat tu angličtinu, ale ono to někdy ani neni slyšet. A zároveň neni možný poslouchat jenom tu španělštinu, protože se tam prostě překrývají dva hlasy a já mám zažitý víc vnímat tu angličtinu, když rozumím líp, takže polovinu z těch věcí neslyšim a druhý polovině nerozumim :D ale tak ten týpek, co to komentuje, ten je v pohodě, tomu rozumět je, celkem, ale ta ženská, co to tlumočí, ta mi leze na nervy:D Nicméně je to celý hlavně o Breaking Dawn, o čem taky jinym. Kristen se tam ptá na její šaty, co měla na premiéře v Los Angeles - miluju, jak to španělé vyslovujou :D - a tak no. Ta show se jmenuje El Hormiguero, což znamená "Hnízdo"... no španělsky to zní líp :D a Kris, Rob a Taylor tam byli 15. listopadu. Je to fakt sranda, i když se chvílema člověk ztrácí v tom, co říkaj a tak.. třeba ta část s efektem s krví, ta mě pobavila :D nebo na konci ty figuríny... :D To mě rozsekalo, ta nejlepší je fakt v Londýně, což je docela smutný, protože ani tam si neni Rob dvakrát podobnej :D Nicméně pak hrajou i nějaký hry (odkazy pod videem) a zkrátka je co celkem prča, tak se určitě koukněte:)

* * * * * * * *
It's hard to watch this video. Because of the spanish translator who translates that in the same time they talk. Simultaneous translator. That's kind of hard word:D Well, it's hard to hear the English, but in the same time it's hard to listen just Spanish. I understand Spanish, but I know English better, so I am trying to listen what Kristen, Taylor or Robert really say, and that Spanish voice is kind of disturbing. Sometimes is hard to hear, so I've probably never understand them less than when I've seen this show... :D Well, that guy who moderates, he's cool, I quite understand him, but that women pisses me off... :D Anyway, it's all about Breaking Dawn, of course. That show is called El Hormiguero, and it was on November 15, 2012. And It's so much fun, even if you don't understand everything. I could translate short parts but I am not really able to understand all. But I love that disgusting part with blood special effect:D And those little competitons were fun. And the part with Madame Tussaud's figurines of Robert... the one from London is deffinitelly the best.. :D Anyway, check out, I love it:)

3 komentáře:

  1. Mě tentokrát tento díl nepobavil natolik, jak ten, ve kterém byla Kristen s Charlize. Každopádně i tak tam bla legrace, třeba přávě ten pokus s krví a nebo ta hra s počítadlem :)) A souhlasím - taky mi vadí, jak se přelíná ta španělština s angličitnou :/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta překladatelka mě fakt štve, protože kvůli ní skoro nerozumím:( Někdy bych se vážně chtěla naučit španělsky!

    OdpovědětVymazat