čtvrtek 8. listopadu 2012

Gallery update 8.8: The Tonight Show with Jay Leno

Ahoj lidi, jak se máte? Já jsem celkem naštvaná. Zaprvé proto, že vůbec nestíhám :D a zadruhé proto, že jsem měla jít s jednou holkou ze školy dělat pozvánku na maturitní ples (by the way, moje šaty tadyyk), ale ve škole vůbec neřekla kde, kdy, jestli to vůbec platí a napsala až před chvílí, což mě fakt docla nakrklo. Ve škole dělá, že neexistuju a pak chce, abych jí pomáhala, super no... jsem naštvaná! Nicméně mám pro vás konečně ty fotky z The Tonight Show s Jayem Leno. Kristen to tam hrozně moc slušelo. Vypadala nádherně! Ty šaty, co měla, navrhl Peter Pilotto a já jsem z nich nadšená. Ty barvy jí úplně rozzářili, je tam nádherná :) a ty šaty jsou vážně originální:) Tak se koukněte určo na všechny ty fotky, tolik jich není, jsou skvělé.
* * * * * * *
Hi guys, how are you? I am kinda pissed off actually. Because one girl from our class wants me to help her with something and she didn't even tell me if we go somewhere today to do it or not... actually, she told me yesterday, but she did not tell me today, if we really go or where is it actually supposed to be our meeting.. great. Very clever. Okay, she wrote now, but that doesn't change my point. Anyway, I finally have for you photos from The Tonight Show with Jay Leno. Kristen looked there absolutelly amazing. She wears a beautiful dress from Peter Pilotto and I totally love that! She looks adorable! :) Those colours are amazing, that dresses are very interesting and very original :) very, very nice photos :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Tie šaty sú skvelé ! A na to dievča sa radšej vykašli Kristen vizerala fakt úžasne ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, Kristen zde vypadala opravdu překrásně! Tak jemňounce ♥ Moc se mi líbí ten účes :) A šatičky jí dokonale padly!
    Nic si z té holky nedělej, já bych se cítila stejně. Teď záleží na tobě, jestli to s ní chceš tolik dělat nebo ne...

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně moc jí to slušelo!! Měla překrásné šaty i účes!

    OdpovědětVymazat
  4. Takové šaty na maturiťák bych si já osobně nevybrala, ale tak to je věc vkusu Z té holky si nic nedělej, dle popisu je to typický nespolehlivec
    Kristen to v této talk show fakt ohromně slušelo♥

    OdpovědětVymazat