sobota 3. listopadu 2012

Jake's Takes with Jake Hamilton: Junket interview with Kristen, Robert and Taylor

Ahoj lidi, jak se máte? Já jsem hrozně unavená... byla jsem vzhůru co 3:40 ráno... :D teda takhle, ještě dýl, cca v tenhle čas jsem odcházela od počítače:D takže jsem spala tak 4 - 5 hodin, což není moc. A není to dost. Dneska mám pro vás úplně nejvíc videí, co jsem se kdy chystala přidat a to ne všechny jsou na youtube jo:D takže některý asi zveřejnim v jednom článku. No než odejdu stíhám jen tohle, až se vrátim, přidám ty další. Každopádně tohle video je rozhovor s Jakem Hamiltonem a je to z BD2 Junketu, je s Kris, Robem i Taylorem, je to v jednom videu. No je to super :) tak koukněte:)
* * * * * * *
Hi guys, how are you? I am very very tired. I was wake till 3:40... well, actually longer but I was on the computer till this time:D So I've slept... hm, like 4 or 5 hours? Not much! Not enough! :D Today I have for you BOOM of interviews from the Breaking Dawn Junket, because Kristen was invited to... more than 10 interviews, which is crazy... I will maybe some of them publish together, not separated. Anyway, this one is with Robert, Taylor and Kristen too, it's by Jake Hamilton and I love it. Check out.

1 komentář:

  1. čááu mam se fajn..co ty .. ? řeknu ti.. o moc dřív sem spát nešla, ale zato sem spala pěkně dlouho. .. je krásnej!byla bych ráda kdyby ses koukla ke mě a třeba nechala komentář. :)

    OdpovědětVymazat