pátek 15. srpna 2014

Gallery update 33.9: New photo from Just One of the Guys music clip

Ahoj lidi, jak se máte? Za pár hodin odjíždím, takže toho mám ještě hodně, musím i pohnout. Chtěla jsem před odjezdem připravit ještě 3 články, tak nevím, jestli to stihnu. Tenhle bude ale zveřejněný asi jako poslední, protože jsem začala s gallery updaty, ale další už nemám :D No, je neděle, 10.8. a já jedu do Brna, ale teď, teď v tom okamžiku, ve kterém je zveřejněný tenhle článek, je nejspíš pátek :D Jak se máte? :D Já určitě dobře, jsem si tím téměř jistá :D No, mám pro vás jednu novou fotku, která byla možná nová ještě v tu neděli, dneska už moc ne :D ale stejně jí zveřejňuju, protože je absolutně úchvatná. Je to fotka z klipu Just One of the Guys od Jenny Lewis. Miluju tu fotku, je skvělá, hrozně se mi líbí, tak doufám, že se líbí i vám :)
* * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I am leaving in few hours, so I have to hurry. I wanted to prepare three more articles, so I will see, if I can do it. But the other three will be published before this one... quite confusing, but I started with gallery updates. Well, I have for you now new photo from the set of Just One of the Guys by Jenny Lewis music clip. I love this photo, it's so amazing, so beautiful, I love it. And I love that clip, I am watching that pretty often actually :D

imagebam.com

7 komentářů:

  1. Ahoj,krásný blog,zapsala jsem se do wanna be tak se dižtak ozvy

    OdpovědětVymazat
  2. Ten klip je úžasný a stejně tak fotka! Jééé, ty jsi byla v Brně! Možná jsme se potkali ;) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj vraciam sa na blog a boli sme affs. rada vy som bola aj na daľej ozvi sa ..:)

    OdpovědětVymazat
  4. K té fotce opravdu nemám slov! Je fantastická! Vlastně, úplně stejně jako všechno co se kolem tohoto klipu objevuje. Moc se mi líbí, jak mají holky až pomalu vražedné pohledy, ale přitom mi to působí docela roztomile. Ok, teď jsem se trochu ztratila, takže snad chápeš, že jsem se snažila říct, že tam fotka je prostě dokonalá! Napadá mě teď v souvislosti s ní pouze citovat Chandlere Binga a jeho "Ach můj bože!?". Takže vidíš jak mě ta fotka dostala!

    OdpovědětVymazat
  5. Je to skvělá fotka..fantastická pětka..

    OdpovědětVymazat
  6. Já pořád v hloubi duše doufám, že se dočkáme behind the scenes videa... Prosím! Smutně koukám, měla bych z toho druhé i třetí a čtvrté Vánoce! Chtěla bych vidět, co se na placu dělo, jsem tak zvědavá, až to není hezký... Fotky jsou sice krásný, ale něco jinýho je to vidět všechno v pohybu, že O:) Nepřestanu doufat, nikdy!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahooooj, vím, že máš teď horší přístup k počítači, ale nevím, zda jsi u mě četla článek na blogu s Keirou :). Už mě to tam fakt nebavilo, a proto ti píšu z mého nového, posledního a snad už dlouhotrvajícího blogu. Ráda bych s tebou zůstala affs :), budu se těšit až se ozveš.

    OdpovědětVymazat