pátek 9. listopadu 2012

Gallery update 9.1: On The Road New York Screening

A poslední příspěvek do galerie, kterej dneska přidávám. 32 fotek ze screeningu On the Road, který se konal 8. listopadu 2012 v New Yorku a upřímně se mi tam nelíbí. Fakt že ne, jako jo, ona je krásná, vlasy super, šaty celkem šly, ale ten make-up se mi vážně nelíbí. Tentokrát teda stylisti moc dobrou práci neudělali, ty oči jsou vážně divný, nelíbí se mi to, fakt že ne. No jak jsem byla nadšená z barevných šatů, co měla u Kelly a Michaela a u Jaye Leno, tak tady jsem teda zklamaná, že je celá černá. Ale ty boty jsou super:)
* * * * * * * *
And the last gallery update for you today. 32 photos from On the Road screening in New York. It was on November 8, 2012, so it was yesterday and she looked... weird actualy. I don't like how she looked there. That dresses are okay, but her make-up is weird. I don't like it. I really don't like it. Anyway, enjoy photos, check out...:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Taky se mi ten make-up moc nelíbí, ale šaty jí moc slušely :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty oči jsou vážně divné :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak, jak Kristeniny outfity většinou obdivuju, tak tentokrát se mi její look opravdu nelíbil. A to jak šaty, boty ale hlavně to líčení očí. To se vážně nepovedlo. Jediné, co to alespoň trochu zachránilo byly vlasy.

    OdpovědětVymazat
  4. mne sa veľmi páčilo ako mala oči nalíčené, podla mna jej to veľmi svedči a je to také zvláštne :)

    OdpovědětVymazat