úterý 27. listopadu 2012

Jules Stewart talks about her daughter

Ahoj lidi, jak se máte? Jak možná víte, Kristen měla hrát ve filmu K-11, ještě spolu s Nikki Reed, který je režírován její mámou, Jules Stewart. Vlastně v tom filmu nakonec i je, ale je tam jen jako hlas v telefonu, či co :D prostě tam nemá velkou úlohu, vlastně spíš zanedbatelnou, protože si zkrátka kvůli času zvolila raději Sněhurku a lovce než tenhle film, ačkoliv bejt její máma, tak se možná trochu urazim:D Nicméně o to tu teď úplně nejde. Mám pro vás rozhovor s její mámou právě o tomhle filmu, ale mluví tam chvíli i o Kristen. Je totiž položena otázka, jaký je její oblíbený film s Kristen. No říkat vám to nebudu, koukněte se sami, kolem 1:06 ta odpověď je. Jediné, co vám povím je, že s ní naprosto souhlasím, ten film jsem viděla několirát a je fakt skvělý:) A neni to Twilight:D

* * * * * * * * *
Hi guys. How are you? As you may know, Kristen should play in a movie K-11, which is directed by her mother, Jules Stewart. She actually is in this movie, she is there as a voice but because of time, she've chosen Snow White and the Huntsman, instead of this movie, so the leading role has someone else. Which is not as important. I have for you an interview with Jules Stewart about this movie, but also shortly about Kristen. She's asked about what Kristen's movie is her favorite. About 1:06 is the answer. So check out. The only thing which I'll tell you is, that I totally agree with her. I've seen that movie and it is amazing:)

6 komentářů:

  1. škoda, že si tam nezahrala tú väčšiu rolu...

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělž rozhovor, moc se na film těším :)

    OdpovědětVymazat
  3. super rozhovor, má prijemnú maminu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Její maminka se mi tady moc líbí! Je taková rocková a má pěkný hlas :) Já se vůbec nedivím, že se jí Kristen líbí v této roli, protože zde byla fakt úžasná!
    A Kristen nedala přednost Sněhurce, to spíš ta její mamka jí donutila Kristen chtěla dát přednost K-11 :)

    OdpovědětVymazat
  5. vubec bych si netipla, ze je to mamka Kris :)

    OdpovědětVymazat
  6. Její mamka je sympatická:) A ten film s Kristen, který má nejradši jsem ještě neviděla, tak to budu muset napravit

    OdpovědětVymazat