úterý 27. května 2014

Sage (+ The Saints): "Take Me to the South" music video

Ahoj lidi, jak se máte? Já se mám fajne, jen jsem dneska obíhala kolem doktorů a na chíře jsem strávila dvě a půl hodiny, takže půl dne v prdeli :D teda půl samozřejmě ne, ale dost času prostě... jsem si nevzala ani knížku, nějak mě nenapadlo, že to bude na tak dlouho. Každopádně nohu zlomenou nemám, což je dobrá zpráva :D ale stejně jsem vyfásla francouzský hole... a ještě jsem byla na ušnim. Takže super den :D Ale zapojila jsem se do té challenge/výzvy 100 happy days, jestli to někdo znáte. Myslíím, že by mi to mohlo pomoct myslet pozitivněji a oceňovat maličkosti. No uvidíme. Zatím mě to baví :D mám 2. den no :D Zítra jdu do kina na Days of Future Past... možná... teda takhle, já se rozhodla, že půjdu, ale nevim, jestli půjdu :D nemám s kým, jen to prostě chci vidět, tak asi půjdu sama :D Ale teď mám pro vás něco super. Klip k písni Take Me to the South od Sage (+ The Saints) byl dnes konečně zveřejněn. Kristenina režisérská prvotina podle mého názoru dopadla vážně skvěle :) Ten klip se mi hrozně líbí, a to ne proto, že je to práce Kristen :D A ta písnička se mi taky docela líbí, jako až jsem překvapená, jak moc, protože je to naprosto mimo můj styl, jakože totálně :D No ve videu můžete vidět kamarády Kristen - CJeje a Suzie :)
* * * * * * *
Hi guys, how are you? I am fine, I just went around some doctors today and I was pretty pissed. But I joined that challenge 100 happy days and I hope I will be able to finish it. I feel like it's going to help me to appreciate the little things. Hopefully it will help me to be happier. Anyway, Kristen's directional debut was released today. The song by Sage (+ The Saints) is called "Take Me To the South" has got now the official music clip. And I am actualy quite surprised, that I like that song, because it's deffinitely out of my style, like... totally, but I like it, it's very beautiful and I love that clip and not just because it was directed by Kristen, bude it's really good work, they've done a really god job. That's my oppinion. I love it. Enjoy.

2 komentáře:

  1. Tak ten klip se opravdu moc povedl :) Myslím, že na to, že tohle bylo Kristenino "poprvé," tak se jí režie tohoto videoklipu moc povedla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak v první řadě layout je naprosto dokonalý. Úplně jsem koukala, hrozně se ti povedl, mám ráda tuhle barvu, tleskám :)Jinak, ty jsi bob, fakt, že jo .. Berle v takovém počasí teda u nás je krásně, tak hlavně na sebe dávej pozor, můj brácha je včera odložil, před 14 dny dostal zinkoklih :), spadl ve škole ze schodů A ten videoklip je maximálně dokonalej, ta Kristen je neuvěřitelná, ona dokáže fakt všechno :) snad to není její poslední práce!

    OdpovědětVymazat