sobota 3. května 2014

Met Gala 2014.


Poslední týden kolovala po internetu jedna otázka týkající se Kristen.
Pojede na Met Gala 2014?
Poslední čtyři roky tam byla pokaždé... takže se předpokládalo a hlavně to fanoušci hodně chtěli, že přijede zase. Ale nevědělo se, protože jak víte, tak momentálně natáčí American Ultra a dalo se jen těžko odhadnout, jestli bude mít volno, aby mohla odjet na Met Gala. A teď máme konečně odpověď.
Což je naprosto úžasná zpráva. Její účast byla potvrzena tady spolu s dalšími hvězdami. Vlasy jí bude dělat její stylista a kamarád Adir Abergel. Akce se koná v pondělí 5. května 2014 a letošním tématem je "white tie and decorations"... takže teda "bílá kravata a dekorace" a tento rok je to na počest návrháře Charlese Jamese. Jsem vážně zvědavá, jak to bude vypadat :) a hlavně, co Adir vyrobí s Kristeniným rudým Hárem, každopádně jsem nadšená, že tam Kris bude :)


During last few days, everyone was asking one question on the Internet.
Will Kristen attend Met Gala 2014?
She did last four years, so... everyone wanted to see her again and everyone kind of... expected tht she will attend it, but nobody knew, how it's going to work out with American Ultra filming. Will she have a moment to go? Now, we have an answer...
Which is absolutely amazing news, I am soooo excited! This year's topic is "white tie and decorations"... I am not pretty sure if I can imagine something, when I see this... but... it's definitely going to be amazing. This year Met Gala will be in honour to fashion designer Charles James. I can't wait to see Kristen's outfit and also can't wait to see, what is Adir going to do with Kristen's red hair :D I am soooo happy about it, it's great! :)

8 komentářů:

  1. To je naprosto úžasná zpráva.. Mám radost, že tam bude a už se těšim na fotky a hlavně na její outfit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na blogu konečně vyhodnocení affs :)!! Můžeš se podívat, máš-li zájem :)!

    OdpovědětVymazat
  3. MET Gala Ball je jednou z mých nejoblíbenějších společenských akcí v roce :) Už se moc těším na všechny ty fotky, rozhovory a hlavně outfity! Jsem zvědavá s čím se všechny ty hollywoodské celebrity vytasí teď :) Jsem ráda, že se tam objeví i Kristen. Vážně mě zajímá, co jí udělají s vlasy. Taky jsem četla, že by se zde měla objevit i Jennifer, tak snad tam bude i ona :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem vážně zvědavá, jak bude vypadat, určitě nás zase něčím překvapí! A docela jsem zírala, že vstupenky stojí 25 000, to bych nikdy v životě netipovala

    OdpovědětVymazat
  5. Já se vážně těšim na všechny celebrity co budou mít, jsem nadšená, že tam Bude Kristen!! :) A doufám že i teda holky. nejlepší by bylo kdyby měla kristen společnou fotku s Dakotou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je naprosto skvělá zpráva, zajímalo by mě jesli se tam objeví i někdo z castu AHS, ale zatím to nevypadá moc nadějně. :( Jsme zvědavá na Kristeniny vlasy a celkově na fotky :3

    OdpovědětVymazat
  7. Těším se, až se budou zase dít všechny ty věci kolem..

    OdpovědětVymazat
  8.    Jenifer na te druhe animce me dostala.

    OdpovědětVymazat