sobota 24. května 2014

'Clouds of Sils Maria' bude uveden v českých a slovenských kinech!


Ahoj lidičkové drazí. Myslím, že tenhle článek zfouknu jen v češtině, protože v angličtině to asi ani nemá úplně smysl. Ale je to vážně úžasný, naprosto úžasný, to, co vám teď povím. Ale vy už jste to asi pochopili z toho nadpisu, napsala jsem to tam celkem jasně :D Zkrátka a dobře, distribuční společnost Film Europe rozhodilo sítě v Cannes a ulovilo tam několik filmů, které uvedou v České a Slovenské republice... no a mezi těmihle filmy je právě i 'Clouds of Sils Maria'. Odkoupili práva a uvedou to u nás v kině!!!! Chápete to? Kristen bude konečně zase v kině!!! To je naprosto úžasná a dokonalá zpráva, já jsem tak nadšená!!!! Společnost napsala na své stránky toto:

Sils Maria (Clouds of Sils Maria) - Jeden z nejuznávanějších a nejúspěšnějších francouzských filmařů dneška, Olivier Assayas, přivezl do přímořského letoviska již svůj 15. snímek, které spolu s ním přijely představit dvě okouzlující herečky - jedinečná a vždy úchvatná Juliette Binoche a mladá, velmi talentovaná kráska Kristen Stewart. Film o našich vztazích k minulosti, která nás formovala. Jeho záměrem není cokoliv objasňovat, spíše hledat klíče k naší vlastní identitě, díky které jsme tím, čím jsme a která nás stále posouvá kupředu.

Co na to říkáte? Máte radost? Já nehoráznou!!!

Plus mám pro vás další fotky z premiéry Clouds of Sils Maria, dalších 34, které jsem nahrála do galerie a totálně je žeru :)
* * * * * * * * *
Plus I have for you more photos, another 34 which I uploaded to the gallery and I totally love them.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

9 komentářů:

  1. Pokud budu mít čas a peníze určitě na film půjdu. Z videí jsme naprosto nadšená takže snad se povede :3

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je dokonalá novinka ♥ Hrozně moc se těším! Určitě se na Kris půjdu podívat protože bude skvělá jako vždy! A společnost vůbec nelhala, je od nich moc milé, že ji takto představili a hlavně je vidět, že si její spolupráce na filmu váží (:

    OdpovědětVymazat
  3. To já úžasná zpráva a rozhodně mám rados s tebou.. A hlavně se nemůžu dočkat, až film uvidím, protože ten trailer je prostě božský.. A na premiéře byla nádherná.. Miluju ten její outfit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je opravdu skvělá novinka! Už bylo na čase, aby Kristen dali konečně na plátna do kin! :) Myslím, že zrovna ty z toho musíš mít obrovskou radost! :) Doufám, že mi to výjde a na film si budu moct zajít taky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. 1. Ten trailer mě dostal.. Konečně jsme se dočkali, je to parádní, vážně se těším!!!
    2. Oh my god! Tak to bude poprvé, co půjdu do kina na Kristen a nebude tam jako Bella.. Já už se tak těším... <3
    3. Miláčku, omlouvám se za delší neaktivitu, já se furt prala s časem a taky jsem vlastně ani nevěděla jak a co na blogu..

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem z toho nadšená!! Na 100% na ten film půjdu, protože ho chci hrozně moc vidět, už ted jsem napnutá, snad brzo zveřejní datum u nás :) A ty fotky jsou skvělé, ona je tak nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je úžasná zpráva! :)
    A ty fotky jsou nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jóóóój... Ako sa len tešíííímmmmm... Som naozaj nadšená z tejto správy, akoby trailer, klipy a fotky nestačili Naozaj sa veľmi teším, už sa vidím, ako budem slintať v kine Asi nejak tak, ako včera nad X-Menmi Prišiel mail, Angie ? Prepáč za to, že som to nerozdelila do odstavcov, písala som to vo Worde, kde to rozdelené bolo, ale v tom maile...Nestihla som to už upraviť, no :/ Keď sa Karlík (notebook) opraví, budú aj animácie a ďalšie správy, len si počkaj :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty fotky jsou naproto dokonalý, byla neskutečná, hlavně v té bílé naprosto vynikly její vlasy, které vypadají úplně úchvatně, měla nádherný líčení a prostě jsem beze slov :)

    OdpovědětVymazat