pátek 23. května 2014

Cannes Film Festival 2014: 'Clouds of Sils Maria' premiere - videos

Dobrá fotka na tom, že máte hodně fotek... je to, že máte co přidávat a o čem psát a zkrátka máte hodně fotek :D Ta špatná věc na tom, že máte hodně fotek je, že těch hodně fotek ukládáte, což ještě není tak hrozný, ale pak je třeba nahráváte na takovej... imagebam. A trvá celá století, než se vám tam těch 80 fotek nahraje, z čehož mi upřímně dosti hrabe. Nechápu, jak jsem dřív byla schopná poukládat z premiér třeba 300 fotek, byla jsem vážně šílenec :D To jsem nedělala celej den nic jinýho, než že jsem ukládala a nahrávala :D Ale já to prostě musím přidat teď, protože jsem celý den seděla ve volební komisi a zítra tam budu od osmi tak... no nevim do kolika, ale hádám, že přijdu tak v pět domů, možná, těžko říct, je to do dvou a ještě budeme počítat no, tak se uvidí... ale zkrátka vás nemůžu nechat tak dlouho čekat:D Teda hlavně sebe, většina z vás ty fotky viděla už u Ajjinky, ale prostě... víte co myslim, je to něco úžasného a hrozně mě štve, že to vyšlo zrovna na dnešek, kdy jsem přišla domů v jedenáct a zejtra vstávám v sedm... takže moc času na přidání není, abych ráno byla schopná vůbec vstát. No... ale než se nahrajou fotky, mám pro vás alespoň videa a možná, že až se umeju, tak vám napíšu i jeden ultra super boží článek, kterej nadchne všechny, možná i ty, kdo už o tom ví :D Každopádně teď k těm videím, jsou z červeného koberce a taky ze sálu, kde se film promítal. Tam můžete vidět, jak všichni tleskají castu, který se premiéry zúčastnil... no a hlavně můžete vidět Kristen, která vypadala naprosto úchvatně. Premiéra Clouds of Sils Maria proběhla dneska na filmovém festivalu v Cannes a zdálo se, že si to tam opravdu užili, no o tom, co Kristen měla na sobě a jak se mi to líbilo a tak obecně, o tom budu ještě mluvit víc v článku s fotkama, ale jen jsem chtěla říct, že se mi hrozně líbila, podle mě vypadala nádherně. Kristen přijela až na tu premiéru, na photocallu bohužel nebyla, protože stále natáčí American Ultra, ale jsem ráda, že stihla přiletět alespoň na premiéru :)
* * * * * * *
The good thing about many photos is, that we have many amazing photos we can publish and see and everything. The bad thing is, that I have to wait whole centuries, before the upload to imagebam is done. And THAT really makes me crazy, because I need to publish it now, because I go to work in the morning and I was there whole day today too, sitting in the voting comission, so I won't have time till... I don't know, like 5 p.m. and I just can't let you wait for it that long... and I don't want to actually, I want to have it here right now, like... of course that you have all seen that at Ajjinka's blog, but I just need to have it here as soon as possible, but the imagebam is just soooo slow.... Anyway. I have for you at least videos, before photos are ready. So... The official premiere of 'Clouds of Sils Maria' was today at Cannes Film Festival 2014 and Kristen came there. She wasn't at the photocall, she came just on time for the premiere and I have to tell you one thing... she looked absolutely stunning. I will talk about her look more in the article with photos, but she looked very pretty, I love her outfit, totally. Check out videos, they are amazing. At least some parts of it, Kristen was there so beautiful.





1 komentář:

  1. Včera jsem viděla fotky na facebooku a musím říct, že Kristen vypadala úžasně! Ale to si nechám až k samotným fotkám. Co se videí týká, tak musím podotknout, že to probíhalo poměrně klidně, což muselo být pro všechny příjemné :) Dále se mi líbí, jak se "holky" při odchodu držely za ruce. Je vidět, že mezi sebou mají dobré vztahy!

    OdpovědětVymazat