úterý 13. května 2014

Balenciaga campaign: New Florabotanica commercial.

Ahoj lidi, jak se máte? Já se nemám dobře. Chtěla bych se mít konečně taky jednou dobře, ale prostě se nemám dobře. Moje škola stojí za hovno. Nevím, co mám dělat. Prostě se na to vyseru. Skončila jsem se svojí školou, nenávidím jí. Musím se soustředit na svojí budoucnost a ta rozhodně není na VŠE. Je kdekoliv jinde. I v kanále bych se cítila líp. Teď chci hlavně dvě věci. Vypadnout odtamtud a bejt zdravá. No, nebudu to řešit, nechce se mi o tom mluvit. Ne teď. Každopádně mám pro vás aspoň jeden článek, možná stihnu napsat ještě nějaký další, ale uvidíme. Každopádně mám pro vás novou reklamu na Florabotanicu, parfém, pro který je Kristen tváří od módní značky Balenciaga. No je to divné, myslela jsem, že motiv těch kytek má být součástí propagace Rosabotanicy a ne Florabotanicy, ale ono je to v podstatě jedno, ta reklama je vážně skvělá a hrozně se mi líbí a doufám, že se brzy dočkáme něčeho dalšího:)
* * * * * * *
Hi guys. How are you? I don't feel very well. It's just... I don't know... my school sucks... I don't know, what to do. I feel like I want to runaway, as same as last year. I am done with my school. I have to focus on my future somewhere else, but there. Anyway, I don't want to talk about that. I have for you now new Florabotanica commercial. I love it, totally love it, but it's kind of weird, because I thought, that the flower motive should be for Rosabotanica, so... I really don't know, but I love it and it's definitely worth watching.

4 komentáře:

  1. ááááá, jsem ráda, že jsi to tušila, aspoň někdo , a ještě raději, že se ti blog líbí a že si tě dám do elite a že ho budeš navštěvovat a že jsi mi napsala takový koment ... děkujííííííííííí. Teď se učím a tak, novinky ti zkomentuji všechny pak , musela jsem ti ale odepsat, jsem ráda, že už jsi blog navštívila !!! :*

    OdpovědětVymazat
  2. No tak hlavu vzhůru! Jednou jsi nahoře jednou dole, taky se mám poslední dobou na nic, ale ber to tak, za chvíli prázdniny, školu taky nesnaším. :/ A k té reklamě, je úžasná a Kristen to tam strašně sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Reklama je krásná a ty hlavně zůstaň silná, škola neni něco, kvůli čemu by ses měla zhroutit :O Taky jsem se poslední dobou cítila na hovno, ale teď se to zlepšilo, hlavně díky lidem kolem mě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Čo to, čo to ? Vážne o tom nechceš hovoriť ? Vieš o tom, že stačí o tom napísať na mail. Ja viem, ja viem, ešte stále mám poslať ten môj, no pracujem na tom... Každopádne, mrzí ma, že sa cítiš takto, a pevne verím, že to bude lepšie. Everything's gonna be all right .)

    OdpovědětVymazat