pondělí 26. května 2014

Layout no. 15

Ahojte. Jak jste si pravděpodobně všimli, tak jsem nastavila nový design. Náhled toho starého vám sem hodím trochu později, protože jsem si ho smazala, tak ho musím nastavit na zkouškový blog a ofotit znova a na to nemám baterku :D Tenhle design vznikl proto, že ten předchozí mě začínal hrozně štvát, to zaprvé a zadruhé proto, že jsem se fakt nudila ve škole. A tak jsem ho asi po hodině nastavila a málem jsem se u toho psychicky zhroutila :D a furt mi to komplikuje, protože mám docela velkej monitor a nemám šajna, jak se to může zobrazovat vám. Tudíž zde vyvstává můj dotaz... jak se vám zobrazue? Je to v cajku nebo je to potřeba zmenšit? Pokud je třeba to trochu zúžit, není to problém, udělám to, až přijdu domů nebo zítra, ale potřebuju to vědět od vás, sama to neodhadnu. Nejvíc by mi pomohlo, kdybyste mi sem hodili printscreen, pokud by se vám to zobrazovalo fakt nějak hodně blbě :D ale to po vás samozřejmě nemůžu chtít :D jen mi prostě napište, jestli se vám to zobrazuje blbě a já s tim něco udělám :D Jinak teda je červený, což je pro mě rozhodně příjemná změna a taky jsou na něm fotky z Cannes, což jsem si zkrátka nemohla odpustit, tak doufám, že se vám líbí.
* * * * * * * *
As you probably see, I've changed design, because I was bored at school... that's the first reason. And the second reason is, that I actually started to hate the previous one a bit. I will add a preview later, right now I don't have enough batery for it. Well... This one was kind of complicated. And it still is... I need to know, if you have it right. Because I have kind of big monitor, so I can't really imagine how it looks at your notebook. So that's my question. How does it look? If I will find out that it's not working very well, I will try to do something with it. Well... I love it actually, I think it's good, I like it much more than the previous one. It's mostly red and photos from Cannes are there... that's everything I needed for design.

8 komentářů:

  1. Hlásím, poslušně hlásím, že je to v cajku, prosím pěkně. Nemá to jedinou vadu a hodila bych ti sem i fotku, ale mě bohužel talčítko printscreen stávkuje a jinak to vyfotit neumím.. Prostě je to staroušek ten můj kompůjtr.. Ale nový nechci! Miluju ho, je celý polepený nálepkama od Avril a je prostě můj.. Mám k němu citový vztah i když mě neustále a nehorázně sere!

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se layout zobrazuje úplně v pohodě. Musím říct Angie, že jsi mě touhle změnou příjemně překvapila :) Moc se mi líbí barvičky, které jsi zvolila a opět se mi líbí ta koláž fotek v záhlaví. Taky se mi líbí, že tvůj layout je tak originálně rozložený. Nic podobného jsem ještě nikde neviděla. Máš můj obdiv Angie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se teda ten předchozí hodně líbil, ale tenhle mě dostal! Líbí se mi ten styl a Kristen byla v Cannes nádherná, jsme ráda že jsi použila ty fotky, je vážně úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  4. No to si robíš...
    Je neuveriteľne dokonalý :o Milujem tento štýl naboku, ako vieš, na druhom blogu to tak mám, a chystala som niečo podobné na sl-f, ale po tomto infarkte.... Viem, že by som mohla ísť akurát tak do prdele Je neskutočne úžasný, sedí úplne perfektne, tie fotky Kris, farby, všetko... Je naozaj úžasný, Angie, si skrátka šikulka :) Ale vieš o tom, že si mi zlomila srdce ? Tento to síce dosť ututlal, ale ako som písala už pri tom predošlom, že mi jedného dňa zlomí srdce... Dnes sa to stalo

    OdpovědětVymazat
  5. Bože, tak tenhle layout mi naprosto vyrazil dech, je vážně nádherný a originální, než mají jinačí stránky! :) Takže dva palce hore! nehorázně se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Takže tvůj layout se mi zobrazuje přesně takhle: http://nd06.jxs.cz/240/960/2f0dbe8776_98043171_o2.png
    A musím říct, že je vážně úžasný! :) Povedl se ti :)

    OdpovědětVymazat
  7. Strašně moc se mi líbí! Ale to už jsem psala... Víš, Angie, nemyslím si, že bys někdy mohla vytvořit něco, co by se mi nelíbilo, takže to tak asi bude vždycky, připrav se na to To rozlišení je sice trošku jiné než obvykle, ale možná i to je to, proč se mi tenhle layoutek tak líbí Samozřejmě za to můžou i fotky, v Cannes byla prostě přepychová a ty jsi vybrala vážně ňufací kousky :3

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ten je božský ♥.. Jsem ráda, že jsi použila zrovna tyhle fotky a je tak originální :)

    OdpovědětVymazat