čtvrtek 15. května 2014

Sage (+ The Saints): "Take Me To The South" Teaser Trailer + bts video

Dnešní plán byl jít do školy, což jsem splnila, pak jít do práce, což jsem taky splnila a teď mám přibližně do dvou volný čas, protože jsem vstávala hrozně brzo a musím si trochu odpočinou, jsem hrozně unavená, sotva vylezu schody do patra. No potom se do sedmi budu učit... teda jako s přestávkama na záchod a tak :D ale prostě se musím učit. Pak možná hodím něco na blog ještě a po Vyprávěj se nejspíš budu ještě učit. Což zní jako dost hroznej plán, ale ono to nějak půjde. Uvidím, jak to dopadne. No teď, když mám ten volnej čas, musím taky přidat něco sem. Musím ve smyslu, že chci, ne ve smyslu povinnosti, samozřejmě. Mám pro vás totiž dvě úžasná videa a pak ještě jeden článek s fotkama (abych v tom neměla bordel tak odděleně). Všechno se to týká Kristenina režisérského debutu, kdy spolurežírovala klip zpěvačky Sage (+ The Saints). To první je teaser trailer na ten klip, kde jsou nějaké scény co budou nejspíš v tom klipu ofiko, ale hlavně teda spousta scén z natáčení, kde je spousta Kristen :D a v pozadí hraje ta písnička. A totálně to žeru. To druhé je jen krátké, ale hrozně krásné a roztomilé, takže se určitě podívejte.
* * * * * * * *
Plan for today was go to school, which I did, go to job, which I did, now, until 2 p.m. free time, then 5 hours for studying and then maybe some time for blog and after Vyprávěj I will study a bit more. So, I have free time now, that means time for blog, because many things are happening around Kristen right now. First of all I have for you two videos. First one is a teaser trailer of Sage (+ The Saints) music video of a song which is called "Take Me To The South" which was co-directed by Kristen... and this teaser is kind of behind the scenes video, many scenes with Kristen and in it the song plays, and also probably some official scenes foom the clip. The second one is another short behind the scenes video, which is really cute and I love it.



1 komentář:

  1. Na ten klip už se hrozně moc těším! Jsem zvědavá jakou odvedla Kristen režisérskou práci + ta písnička zní opravdu dobře :)

    OdpovědětVymazat