pondělí 12. května 2014

Jennifer Lawrence mentions Kristen


Kdo miluje JLaw tak jako já? Nejspíš Clove, asi ještě víc :D a spousta dalších lidí, ale zajímalo by mě to :D Nestává se moc často, že bych o Jennifer mohla něco napsat na tenhle blog. Jenn je jedna z mých nejoblíbenějších hereček, no Kris stále vede no :D Ale tentokrát mám pro vás krátký úryvek z rozhovoru, ve kterém se Jennifer zmiňuje o Kristen. Na internetu tak různě nacházíme různé drby o tom, že Jennifer Lawrence a Kristen se nemají rády. A v poslední době hlavně to, že Jennifer údajně žárlí na Kristen a nemá radost z toho, že bude hrát s jejím přítelem, Nicholasem Houltem, v připravované futuristické romanci Equals. Jennifer to uvedla na pravou míru a jsem za to ráda: "Bylo o tom něco v nějakém časopise a úplně jsem si říkala 'Bože, to je k popukání,' protože jsme s Kristen kamarádky. Vlastně jsem jí hned textnula fotku toho článku s tím že: 'Jen abys věděla, tohle je naprostá pravda.'"
* * * * * * *
Who loves JLaw as much as I do? Probably Clove and many others, but I would like to know :D There are many rumors going on about that Jennifer Lawrence and Kristen don't like each other. About that Jennifer is jealous of Kristen, because she will play in new futuristic romance Equals with Jennifer's boyfriend, Nicholas Hoult. Well, in one interview, JLaw said something about this topic, which kind of made me laugh a bit and I am glad it is like it is: "There was something in a magazine, and I was like, 'Oh, my God, that's hilarious,' because Kristen and I are friends. I actually texted her a picture of it and was like, 'Just so you know, this is absolutely true.'"

2 komentáře:

  1. Já ji mám taky hrozně ráda a moc mě těší, že se k tomu takhle postavila. Aspoň, že si z toho nic nedělají když píšou v časopisech takové kraviny! (:

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímně Jennifer moc neznám, jen trochu, ale vypadá sympaticky a je dobře, že to takhle vysvětlila. Bulvár je bulvár! :)

    OdpovědětVymazat