neděle 11. května 2014

Finally home.

Bože můj, to byl nejhorší let mýho života.
Nebo aspoň ten nejhorší, jakej si pamatuju. Bylo to děsivé. Fakt jsem si v jednu chvíli myslela, že umřu :D
Ne, že by to bylo zas až tak hrozné, ale pro člověka, jako jsem já, kterej nesnáší létání a hrozně se bolí lítat, přestože miluje cestování, je i sebemenší turbulence děsivá, to, co to letadlo předvedlo dneska, bylo příííííšerný. Když jsme začli klesat, tak to tim začlo hrozně házet, turbulence jak kráva, pak se to najednou propadlo o několik metrů dolů, já totálně na prášky, máma na prášky ze mě :D :D No hrozný, hrozný. Mě vždycky přepadaj takový katastrofický myšlenky :D Bože, jsem tak ráda, že jsem konečně doma. V Barce to bylo super, ještě vám o tom možná napíšu víc, to jako jo, ale prostě.. uáááááá. Ten let domů, panebože, to bylo fakt děsný :D Teď dlouho do letadla nesednu :D
No... a co teď teda. No... Je hodně věcí, které chci přidat, protože se toho hodně stal, ale za chvíli začíná hokej, tudíž... nevím, jak na tom budu :D Možná později nebo v průbehu, to se ještě uvidí. Když ne dneska, tak zítra určitě, něco už mám i připravené, tak uvidím, jak to budu stíhat. Každopádně jsem zpátky a jsem za to fakt ráda!
* * * * * * *
Oh God, that was the worst flight of my life.
Or the worst flight I remember. It was so scary. I really thought I am going to die :D
But obviously, I didn't, which is good. But it was really scary. I am afraid of flying, I hate it, I really do, so when something happens, I'm very scared and I think that we will fall :D We never did, but I have quite catastrophic thoughts. Today... it was... so... terrifying. Huuuge turbulences. God, I am so glad I am home.
Well, soo... what now? I don't know, there is a hockey match today, so I am not sure. I saved some things which I want to write about, because actually many things happend and probably will be happening in next few weeks, but I will see. If not today, I will write something tomorrow. For now, have a good evening and see you later.
I am so GLAD I am home!!!

7 komentářů:

  1. Ano, pořád moc ráda spřátelím! :) Myslím, že tohle máme společné, taky se moc bojím létání, nesnáším výšky! Byla jsi v Barceloně? Je to tam nádherné, nechtělo se mi odtamtud ani domů! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je dobrá náhoda! Jako bys mi četla myšlenky! Jak jsem tam letěla, nastoupila jsem do letadla a chtěla jsem okamžitě pryč když to začalo zlítat, no prostě hrůza! Ale Barca, no jednou bych tam chtěla bydlet. :) A ano, tohle video zbožňuju  http://www.youtube.com/watch?v=awieJG05zic , tak kdyby to šlo z toho, jdu si tě dát taky do menu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. No, v Paříži jsem ještě bouhžel nebyla , ale láká mě to tam, a když říkáš, že bys chtěla bydlet i tam, tak asi taky stojí za to se tam podívat - busem! No, z toho videa by to bylo super. :) Jdu už spát, tak se měj hezky, dobrou noc. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem happy jak 3 grepy, že už jsi zpět a hlavně živá a zdravatá! :) Já lítání miluju a hlavně ty propady.. já nevím proč, ale to si prostě tak letíš, sedíš si a najednou o 10 metrů letadlo klesne a ty to prostě cítíš a mě to totálně naplní vzrušením a jsem z toho úplně mimo... Jediný co nesnáším je to zalehnutí uší... vždycky když procházím pak letištěm v Praze tak jdu jako idiot, házím hlavou a snažím se odzalehnout ušiska.. Když jsem minulý rok přiletěli z Řecka v 1 ráno, tak jsem do 2 hodin měla uši v pohodě, ale táta celou cestu autem domů z Prahy vyváděl že slyší velký kulový a že už ho to nebavý... Jak já to nenávidím.. ten pitomý tlak.. Bože jak já chci zpátky do Řecka :3 Miluju to, jak vždykcy přiletíme v noci a jedeme pak před půlku Korfu na ubytování a přes hlavní město Korfu a božínku to je tak nádherný.. v 1 ráno na Korfu všude osvětlený.... prostě dokonalý.. a letiště a přístav to bylo jak sen... Viděla jsem větší loď než Titanic v 1 ráno v noci celou osvětlenou a byla jsem od ní tak na 50 metrů... :)Jinak mých e-mailů si vůbec všímat nemusíš, lásko... to já jen tak vypouštím páru..

    OdpovědětVymazat
  5. Vzhľadom na to, že je trištvrte na dvanásť a ja ešte nie som naučená na chémiu, odpíšem iba narýchlo...
    Som rada,  že si doma, Angie, naozaj :) Snáď tam bolo super, no potrebujem mať tu doma pri sebe nejakého toho obľúbeného človeka, však ?
    Samozrejme, že viem, z akého videá sú tie animácie Koľko krát tipuješ, že som ho videla ? Chcela som ho dať aj na blog, ale na čo, keď to tam nikoho nezaujíma ? A tak som ho poslala len ľuďom, ktorý to zaujíma takto pomimo Teda, tebe a Sus
    No, je to tu, kľudne si ho pozri odzačiatku, netrvá dlho a je úžasné Fanúšikovia píšu, že sú tam opitý James, Michael a Hugh sú tam dokonalý, milujem ich
    https://www.youtube.com/watch?v=b9ChZ8UkZKI

    OdpovědětVymazat
  6. Angie, vítej zpátky! Jsem ráda, že jsi v pořádku dorazila, i když ty turbulence zní vážně děsivě, holt vítr je svině
    A děkuju převelice, naštěstí to bylo víceméně jen kopírování, takže jsem se s tím nemusela tak nervovat, ale líbí se mi to, hlavně teda těch pár fotek z filmu navíc, které jsem si předtím kvůli omezení rozsahu musela odpustit, takhle mi to připadá lepšejší

    OdpovědětVymazat