pátek 16. května 2014

'Clouds of Sils Maria' On-set Interviews

Koukám na Star Wars. To je něco mého. Miluju Star Wars. Měla jsem silné nutkání se koukat na Star Wars. Takže se koukám. Teda, teď už to skoro končí, když jsem začala psát tenhle článek, tak to začínalo, ale pak jsem byla moc zaujatá filmem :D Měla jsem jít na tenis, ale nešla jsem, protože... jsem prostě nešla :D Půjdu příští tejden. No a po obědě musím jít pro jednu knížku k přijímačkám a koupit nějaké věci na pochod a pak se učit, ale prozatím koukám na Star Wars :D Mám na učení celé odpoledne. Teda... odpoledne je už teď, ale já vnímám části dni jinak. Odpolene je až po obědě, když nejsou teda 4 hodiny. No, mám pro vás něco skvělého. Rozhovory s Kristen a s Juliette, které byly pořízené při natáčení Sils Maria. Co není tak skvělé je, že si moc neužijeme hlas Kristen, protože je předabovaná, ale pod videem je překlad. No Kris není moc rozumět, je slyšet především ta fránina. No a Juliette Binoché mluví rovnou francouzsky, takže kdo umí francouzsky, má výhodu :D Kris je hrozně roztomilá v tom svetru a těch brýlích, nemůžu si pomoct :D
* * * * * * * *
I watch Star Wars. That's my thing. I love Star Wars. And I had strong feeling that I need to watch it. So I do. Right now, because I didn't go to tennis. Because I... just didn't want to, I will go next week. I need to go out after lunch and then I need to study, but I decided for Star Wars now, I can't just study. I will have whole afternoon for it. Anyway, I have for you something great. An interview with Kristen about Clouds of Sils Maria and also with Juliette Binoché. Bad thing about it is, that... Kristen is dubbed to French. And Juliette talk in French, so.. :D We can't really enjoy Kristen's voice but I found translation, so I will write it down for you. Kristen is there really cute in those glasses, I love it.


"Valentine is Maria Enders' personnal assistant. The type of girl that I have definitely seen on many sets and in many environments. Sort of... Not the average assistant, but someone who is probably going somewhere, definitely has ambition and interest. She really, really admire Maria Enders, who is Juliette's character. She would probably not work for another actress. She could assist a producer or work behind the scenes. In Maria she found someone who's worth sucking a bit of life out of her. And I've seen that kind of relationship a couple times. And here it's so perfectly put together. They're having dynamics that I've definitely seen before." (ItsOKtobeYOU)
* * * * * *
"Valentine je osobní asistentkou Marii Enders. Typ hoky, kterou jsem rozhodně viděla na mnoha placech v mnoha prostředích. Tak nějak... ne obyčejná asistentka, ale někdo, kdo pravděpodobně někam směřuj, rozhodně má ambice a zájem. Opravdu, opravdu obdivuje Marii Enders, což je postava Juliette. Pro jinou herečku by pravděpodobně nepracovala. Mohla by asistovat producentům nebo pracovat za scénou. V Marii ovšem nachází někoho, pro koho stojí zato, aby z ní byla vycucnuta část života. A už jsem párkrát viděla jsem tenhle typ vztahu. A tady je to tak perfektně dané dohromady. Mají takovou dynamiku, kterou jsem už před tím rozhodně viděla."

No a Juliette mluví rovnou francouzsky, protože dabovat nepotřebuje... no a mluví o režisérovi Olivierovi Assayasovi a o tom, jak viděla jeho úplně novou stránku jako režiséra. Že byl tentokrát velmi uvolněný a bezstarostný.
* * * * * *
Well, and Juliette... talks about Olivier Assayas... and how she saw a complete new side of him as a director this time around. He was more laid-back.

1 komentář: