neděle 18. května 2014

Balenciaga: New Rosabotanica behind the scenes

Ach můj bože! Jsem urvaná, naprosto urvaná. Jsem fakt hrozně unavená. Včera jsem šla na pochod Praha-Prčite a fakt jsem měla pocit, že tam někde umřu v půlce cesty :D Ten článek asi kvůli tomu hokeji nedopíšu :D dneska jsem dělala fakt kulový, ale vzhledem k tomu, že i dojít na záchod pár schodů mi dělá problém, není se čemu divit :D Strašně mě bolí kolena. Fakt šíleně. Asi 10 km před koncem pochodu začalo hrozně lejt, takže jsme byli totálně promrzlí a úplně zničený... fakt jsem myslela, že si sednu někam na pařez a zavolám tátovi, že na to seru, ať si pro mě dojede :D ale přeci jen jsem si říkala, že to už kurňa musíme dojít :D a došli no... ale teda... málem jsem umřela a dneska se cítím, jak kdyby mě přejel buldozer :D Jinak slyšeli jste, že Sir Nicholas Winton brzy oslaví už 105. narozeniny? To je úžasné a neuvěřitelné! Nikdo si nezaslouží žít tak dlouho, jak si to zaslouží tenhle úžasný muž a hrdina. Pokud jste neviděli tohle video, tak se rozhodně koukněte. Ale já mám pro vás jiné video. Krátké videho behind the scenes z focení photoshootu pro kampaň Balenciagy na novou dámskou vůni Rosabotanica, pro kterou je Kristen tváří a v tom videu teda také mluví, takže rozhodně stojí za to, se na to podívat. Mluví o tom, co má ten parfém symbolizovat a hlavně ta její role a že je ráda, že vlastně nemusí hrát někoho, kým není, že je to pro ni hodně přirozené atd.
* * * * * * * *
Oh my fucking God! I am tired. So freaking tired. I went that Praha-Prčice walk and I really felt like I am going to die. I didn't think, I will reach the finish, I really thought I will have to call home and ask my father to come for me somewhere in the middle of the way :D My knees hurt me so badly I can barely walk. I don't even go to the toilet very often, because it means 13 stairs up :D Anyway, do you know, that Sir Nicholas Winton will be 105 soon? That's so amazing, so amazing. No one deserves to live that long more than this man. If you have never seen this video, check out, it's so beautiful. But... this is not what I wanted to write about. I have for you new behind the scenes video from making of the photoshoot for new Balenciaga campaign - Rosabotanica. Enjoy.

3 komentáře:

  1. O hokeji mi radši ani nemluv.. To s tím Dánskem.. já myslela, že proletím oknem hospody, jak nám to dorovnaly.. Takže jsem teď zaujatá proti americkým rozhodčím, protože jsem si jistá, že jsou zaujatý vůči nám kvůli Jágrovi! Takže jsem tím pádem velice nasraná!
    Co se týče Nicholase, tak jsme u nás ve škole měli asi před 3 roky jeho dítě.. Jedna 80 letá pani k nám přišla vyprávět o tom, jak byla zachráněná.. Byla ještě malá holčička z početné rodiny a jen jí jedinou se nakonec podařilo zachránit.. Když se ocitla sama v neznámém prostředí naučila se anglicky do 2 měsíců.. musela, nebyla jiná možnost a když náhodou se seznámila s někým z Českých dětí, tak jim zakázali spolu mluvit česky.. Bylo důležité aby se ty děti naučily co nejdřív anglicky a mohly chodit do školy a proto jim zakazovaly si i promluvit v češtině.. Což je pro mě nepředstavitelný, že by mě v 10 letech vzali z domova a zakázali mi používat češtinu.. I když angličtinu fakt zbožňuji a mluvím víc anglicky než česky... I sama se sebou v duchu si povídám jedině anglicky..
    No každopádně, ta paní zná Nicholase osobně a měla s ním i fotky a videa, takže jsme ho viděli na videu v jeho přirozeném prostředí a představ si že i ve 100 letech se snažil pracovat na zahrádce .. On je úžasný a na 105 let vypadá pořád skvěle.. Včera jsem viděla s ním tu reportáž v televizi a mluvit tam o tom, že je tu méně lidí, kteří se snaží bojovat za dobro a víc těch, kteří se nesnaží vůbec o nic.. a že to ho mrzí a když náhodou ví o lidech co bojují za něco dobrého, co má smysl a pomůže to, tak ho to naplňuje.. A má z toho dobrý pocit.. Prostě ten pán je PÁN! :) Obdivuju ho, že dokázal zachránit tolik dětí a ty děti jsou mu tolik vděčný, ta paní nám tam i brečela když o něm s něhou mluvila, až sem z toho potom brečela taky.

    OdpovědětVymazat
  2. heh, úplně jsem zapomněla okomentovat video..Moc ji to tam sluší samozřejmě..wow, to jsem řekla novinku..

    OdpovědětVymazat