pondělí 19. května 2014

Gallery update 30.7: New Camp X-Ray behind the scenes photo

Ahoj lidi, jak se máte? Jsem vážně unavená. Nesnáším první půlku týdne. Pondělky a úterky jsou fakt na prd, vůbec není čas dělat něco užitečného. Teda takhle, v pondělí jo, to mám dvě italštiny, které mi pomáhají v učení na přijímačky, ale přijdu domů fakt urvaná... No, zítra musím dát 3 hodiny na tenise, to asi zhebnu, furt mě bolí nohy jako psa :D no nic :D Viděla jsem 7. epizodu Hry o trůny a jsem z toho taková... hrozně... rozpolcená. Totálně hrozně moc se těšim na příští týden, ale zároveň se strašně bojim a vlastně to ani nechci vidět :D Jsem fakt hrozná :D No nic. Mám pro vás novou fotku z natáčení Camp X-Ray, na které je Kristen s Peymanem Mooadim a nějakou další osobou, která nevím, kdo je, možná fanynka, možná někdo ze štábu, každopádně fotka je skvělá a moc se mi líbí. Film by měl vyjít v srpnu nebo v září, podle posledních informací, takže doufám, že se brzy objeví i u nás aspoň na internetu.
* * * * * * * *
Hi guys, how are you? I am really tired. I hate the first part of the week. I will have pretty tough week. I have to go to tennis yesterday for 3 hours. On Friday I have to go again, or maybe on Thursday, I don't know... My legs hurt so much. I have seen new episode of Game of Thrones today, I just can't wait to see the next one, but I also don't want to see it. It's such a weird feeling. Anyway, I have for you now new photo from the set of Camp X-Ray with Kristen and Peyman Mooadi and... someone, who's maybe fan or maybe someone from the crew. I really don't know. But I love this photo, Kristen looks there great :)

imagebam.com

1 komentář:

  1. Ty první dny v týdnu mě tak unavují, ale je aspoň už hezky a doufám, že jsi dala a nebo dáváš ten tenis, v tom horku bych chcípla Fotka je super, jsem ráda, že se něco málo objevuje :)

    OdpovědětVymazat