úterý 25. prosince 2012

Vánoce Vánoce přišly a zase odcházejí...

Ale ne, tahle animace nezobrazuje mě při Štědrovečerní večeři, naštěstí.
Žádná kost mi v krku neuvízla, nebojte. Vlastně ani žádnej rok nikomu z mý rodiny neuvízla. Rozhodně ne natolik, abysme museli letět na pohotovost. Dneska jsem vám chtěla v rychlosti shrnout, jak probíhal náš Štědrý den. Vlastně to tenhle rok bylo víc jao normální den než obvykle. Ráno jsem vstala asi v deset, umyla jsem si hlavu, šla jsem se nasnídat... no, dokonce i já, která normálně nepozřu jinou než tekutou nebo kašovitou stravu k snídani, jsem si dala vánočku. No.. a to byla asi jediná známka toho, že je Štědrej den až asi do dvanácti, kdy jsme teda dotáhli dovnitř stromek a po půl hodině, co s nim něco montovali, aby stál rovně, jsme ho konečně mohli začít zdobit. Na mém tumblru (odkaz v menu) je i jedna dost nekvalitní fotka našeho stromku, tak se můžete kouknout, jak to dopadlo :D Je spříbrnočervenej, jako každej rok, a je krásnej, jako každej rok, jen trochu menší, než každej rok, ale stejně je hrozně velkej :D
No, a to bylo asi tak k přípravě... pak jsme se naobědvali, míváme k obědu čočku, ne, jako normální lidi, ti ji mívají na Nový rok. No... a pak jsme se tak nějak plácali od ničeho k ničemu... až teda došlo na to, že táta začal smažit kapry, my jsme se šli hezky oblíknout, a začal ten pravý Štědrý den. Nebudu vás tu unavovat s tím, že budu popisovat, jak úchvatný je náš bramborový salát a jak hrozně miluju kapra... a jak jím místo rybí polívky hráškovou, protože rybí nejim:D
Taky si připíjíme takovym nechutně sladkym bílym vínem :D
No, a co bych tak ještě řekla no. Pak se rozdávaly dárečky.. no ještě před tim jsme je tam my všichni ježíšci nanosili:D Pak jsme zapálili stromek... teda, jenom ty svíčky na něm. Naštěstí nám nechytl... no můj zadek málem jo, když jsme se fotili u stromku:D a pak už jsme tedy začli rozdávat dárky a rozbalovat dárky. Našla jsem si spoustu dárečků a teda rozdala všem ostatním, u nás to holt dělá ten nejmladší, no brácha pomáhal. Jsem ráda, že měli všichni radost z toho, co jsem jim koupila. Máma ten přívěšek ode mě ještě nesundala. No a co jsem tam našla já? To se dozvíte v celém článku.

Jak jste asi pochopili, tak jedním z těch dárků je tady tahle knížka. Chtěla jsem jí už hodně dlouho no, jenže oni ji moc nemají. Věděla jsem, žesi bude máma ťukat na čelo, až si ji budu přát k Vánocům, ale já jsem si to prostě přát potřebovala. Je to jedna z těch knih, o který si najdete informace na internetu nebo zjistíte, že je podle toho film, kterej hrozně chcete vidět, hraje v něm vaše oblíbená herečka, ale nikde se nedá stáhnout... je to prostě Before I Die od Jenny Downham. Mimochodem možná i inspirace šílenství kolem bucket listů Before I Die, I wanna... Ještě než umřu, chci tohle a tamto. A musím říct, že jsem tímto přáním neprohloupila. Začala jsem to číst včera večer. A už jsem skoro a konce. Kdybych to schválně neodložila, že si to nechám na zejtra, tak už to mám dávno přečtený. Chytilo mě to, vážně, je to hodně depresivný, svým způsobem, ale zajímavý, a čtivý a svým způsobem je to prostě z mýho pohledu krásná kniha.
Nicméně to není to jediné, co jsem dostala. Možná vám sem nějak po Vánocích stáhnu nějaký fotky, ale momentálně udělám teda jen výčet všeho. Takže od tety ještě jednu knížku, parfém a mýdlo... no a teď k dárkům od rodičů a brášky. Takže od bráchy jsem dostala tričko z Big Bang Theory - Kámen nůžky papír tapír spok :D je dokonalý! :D Pak jsem dostala takový úchvatný žlutý svetřík, který jsem si teda sama vybrala:D no moje mrzimorská dušička zaplesala, že se tam pro něj maminka vrátila a opravdu ho koupila:) Pak jsem dostala kalendář s Johnny Deppem... klasikaaa.. maminka nezklamala:D pak ještě jeden kalendář od kámošky Carrie, s Game of Thrones, za to jí taky miluju:) a od E. mám krásnou kasičku, která se otevře jen, když se kuličkou dostanete přes bludiště k páčce :D koupila mi jí, aby mi brácha nelez do kasičky:D prostě geniální! No, co dál.. dostala jsem... jo už vím! DVDčko Snow White and the Huntsman! Perfektní! Sice jsem koukala na staženou verzi předevčírem, ale ráda se kouknu znova:D Pak Nedotknutelní, taky dvd... a pozoooor, největší bomba večera. Kompletní dvd edici Harryho Pottera! 24 DVDček! To je prostě naprostá paráda, totální, žeru to, miluju mámu za tohle fakt, že jo:) No... pak jsem dostala apartní miniklobouček... jeden už mám (můj sexy výraz ignorujte:D), ale potřebovala jsem černej, protože chci bejt na maturáku totálně nejbožejší kočka a bejt nejvíc cool:D takže musim mít tenhle klobouček :D akorát černej. No... k tomu se ještě váže jeden dárek, což jsou náušnice a přívěšek na ten ples...:D no... co dál.. ještě něco? Asi jo, jen si nemůžu vzpomenout... jo, už vím, dostala jsem hru, jmenuje se Pictománie a je to totálně boží hra pro celou rodinu :D člověk si vylosuje, co má nakreslit a ostatní hádají, co to je :D paráda je, když si vytáhnete "myšlenka" a teď je to na tý kartě s dalšíma věcma jako nápad, předtucha, představa a tak :D to je potom vážně těžký dokázat to nakreslit tak, aby to ostatní pochopili:D beru jako osobní úspěch, že si táta tipnul správně :D ale je to prča. Vloni jsme dostali Time's up, což je taky dokonalý, no tohle je nový a svěží a je to bomba! :) Miluju ty chvíle, kdy se slezem všichni čtyři, dokonce i můj třiadvacetiletej brácha:D a hrajem nějakou takovouhle hru:D No a poslední položka seznamu věcí, který jsou dostala, je lístek do divadla na Záskok do divadla Járy Cimrmana... dokonce sedíme vlevo! :D Takže z toho jsem taky nadšená :) Vlastně jsem ze všeho nadšená :) sice mě trochu mrzelo, že jsem nedostala hodiny, protože fakt nějaký do pokoje potřebuju... :D ale ty snad vyprosim i v průběhu roku a nebo si je koupím za vlastní... po matuře si najdu nějakou brigádu... a nebo odjedu... někam hodně daleko už napořád a nevrátím se... ach jo, zas ta divná nálada mě přepadá takhle k večeru. Radši budu končit, zalezu si do postýlky se svou novou neskutečně depresivně krásnou knížkou a budu si číst. Zítra zase návštěva příbuzných, takže se možná ozvu buď ráno a nebo zase večer, uvidíme, tak dobrou :)
-Angie.

6 komentářů:

  1. no, tak to som rada,že ti nič nezabehlo :P Tá knižka vyzerá zaujímavo, aj ja som dostala, ale Divergenciu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hádam si si to užila. U nás bol Štedrý večer hrôza. Mama mala zlú náladu, tak som si tu atmosféru ani moc nevychutnala , ale potom už to bolo v pohode. Ta kniha vyzerá dobre , aj ja som dostala knihu , akurát Mesto Kostí od Cassandry Clare :)

    OdpovědětVymazat
  3. My jsme měli stromeček už nazdobený, takže jsme se dívali hlavně na televizi.
    PS: Ta knížka vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dúfam, že si si Vianočné sviatky užila a gratulujem, že si nemala žiadnu kosť v krku Ako vždy, to rýchlo zbehne a Vianoce sú fuč

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se letos vůbec nezdálo, že jsou Vánoce:( Možná kvůli počasí nebo co.. Jsem ráda, že jsi dostala tolik krásných dárků a ža nikdo z vaší rodiny neskončil na pohotovosti:)

    OdpovědětVymazat