středa 19. prosince 2012

Gallery 11.1: On the Road - behind the scenes photos

Po dvou dnech zas nějaká novinka... omlouvám se, ale nějak jsem neměla náladu nic psát a ani jsem nevěděla co a ostatně ani kdy, nějak nebyl čas. Nakupovala jsem Vánoční dárky. A musím říct, že jsem letos vyloženě neoriginální... :D Pro kámošky mám diáře, což je sice neoriginální, ale alespoň praktické :D no... a pak ještě takový zvonečky, který jsou trochu kýčovitý, ale mně se líbily :D Pro mamku zatím nic nemám, ale už mám aspoň určitou vizi. Pro bráchu mám knížku, tak trošku i pro tátu, asi, no a ještě čelenku se sobíma parohama:D No a pro tátu, to vymyslel brácha no neměl na to, aby to koupil sám, takže jsme se rozhodli koupit to dohromady, no je to takovej speciální nůž, táta hrozně rád vaří. No... a to je asi tak všechno. Takže nic moc, ale já nějak nemám sílu něco vymejšlet. Musím toho udělat hrozě moc a mám pocit, že to nemůžu stihnout, v žádnym případě:/ áááách jo... no nic. Mám pro vás dvě fotky z natáčení On the Road... a musím říct, že jsou moc pěkné, obě se mi líbí:)
* * * * * * * * * *
After two days I have for you some news. I am sorry, I just didn't know what and when I should write about. I am so busy last few days. I was buying Christmas presents, but I am definitelly not original this year. For my friends I have diaries and a little Christmas bell with name, which is very cheesy, but I loved that:D for mom I don't have anything yet, but I have a vision:D for my brother, I have a book and headband with reindeer antlers... and for my dad, my brother came with an idea of buying a special knife for him. So I agreed, because it was too expensive if he would have to buy it just by his own. Anyway, I am just so tired to think about anything... I need to do many things, works for my talent exams... so much things and I am really scared that I have no chance to do it. Anyway, I have for you two new photos from behind the scenes of On the Road. Very beautiful, I have to say. I love them both:)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

8 komentářů:

  1. A to máš dobre , ja ešte nemám pokupeknú ani polovicu darčekov

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to budeš mít super Vánoce :) A ty fotky se mi moc líbí ♥ Hlavně ta druhá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už vím co dostanu já Z čeho budu mít pořádnou radost jsou knížky a parfém Rihanny Rebelle a možná i foťák. Ale to bych předbíhala Předem přeji Šťastné a Veselé, ale já se ještě ozvu

    OdpovědětVymazat