pátek 14. prosince 2012

Kristen on the Late Late show with Craig Ferguson

Dneska měla kámoška na anglický konverzaci referát na Williama Styrona, měla ho jedna kámoška ze třídy no a mluvila krátce i o jeho knize Lie Down in Darkness... tak jsem si vzpomněla na ten plánovaný projekt. Nevíte o tom něco? Kristen prý měla být pro tu roli uvažována, ale mám pocit, že to nějak usnulo, což je trochu na nic:/ ale tak třeba se to zase probudí, uvidíme. Docela by mě to zajímalo. Mimochodem, nevím, jestli jsem to říkala nebo ne, ale naprosto jsem se zamilovala do Her o trůny, do toho seriálu teda, jen se díl od dílu furt víc a víc bojím, která z postav umře příště:D já vím o jedný, což mě hodně štve, ale tak co nadělám, prostě to tak je napsaný:D No tak Once má teď Vánoční pauzu, tak holt musím koukat na něco jinýho... :D nicméně, teď mám pro vás cca 10 minut dlouhé video s Kristen, je to přenos z Late Late show s Craigem Fergusonem. Kristen to tam hrozně sluší:) a ten rozhovor je celkem vtipnej, jako vždycky. Hele viděla jsem ho jo, ale nepovím vám, o čem se baví. Zaprvý něco nerozumim a zadruhý se na to potom ani nekouknete:D takže si užijte video:)
* * * * * * * * * *
We had a presentation in school today by one my friend from class about William Styron... she was talking about Lie Down in Darkness... I wanned to ask you. Do you know something about that movie project Kristen was supposed to be in? Or not supposed to be, but could be. I think it kind of overslept. I'm kind of nosy how it's gonna end. By the way, I totally fell in love with Game of Thrones, but I am really scared who's gonna die every single episode. I know about one, I hate that fact, but what can I do, right? Well, Once will be after Christmas break, so I have to watch something else...:D Anyway, I have for you now over 10-minute-long video with Kristen from Late Late show with Craig Ferguson. I love it! She looks adorable, she really doess and it's quite fan, so check out.

1 komentář:

  1. Kris bola úplne úžasna. Ani ja neviem čo je s Lie down in darkness. Tu rolu chcela aj Jenn Lawrence... Inak ďakujem za spriatelenie :)

    OdpovědětVymazat