neděle 30. prosince 2012

Gallery update 11.3: Old events - Premiere Of Summit Entertainment's "Twilight"

Posledních pár dní není moc novinek, které bych mohla přidávat. Tak znáte to, čas Vánoc, všichni jsou doma s rodinou, žádné akce se pořádně nedějou, normálka... a když už nějaká ta novinka je, tak zrovna nemám náladu tu konkrétní novinku přidávat:D se mnou je to vážně těžký :D No, každopádně jsem se rozhodla, že trochu aktualizuju galerii, protože tenhle blog je v chodu už přes rok a galerie i přes to zeje prázdnotou :D každopádně... mám pro vás dneska tyhle fotky, které mám hrozně ráda a proto jsem se je rozhodla přidat samostatně... ostatní, nebo alespoň některé z akcí 2008 přidám jako jednu velkou aktualizaci, nebo víc větších aktualizacích, ale tyhle fotky jsou něčím speciální. Alespoň pro mě. Jsou to totiž fotky z premiéry Twilight, která se konala v Los Angeles a to pěkně prosím 17. listopadu 2008, takže docela staré fotky:D Ale já je miluju. Kristen to tam hrozně sluší, je tam vážně krásná:) Je jich sice je 51, na víc jsem neměla nervy:D ale myslím, že to stačí. Ty šaty jsou hrozně krásné, Kristen sama je tam krásná. Rob tam vypadá jak idiot:D a tak :D Moc se mi líbí hlavně ty fotky s Nikki, je na nich vidět, že opravdu byly skvělé kamarádky, mrzí mě, co se mezi nima stalo... ačkoliv nevim, co se opravdu stalo. Každopádně nejspíš to, že Nikki chodila s Robertem jako první, nebo se jí líbil, a Kristen jí ho přebrala... ale tak, to je jen jedna z teorií fandů a novinářů, takže těžko říct. Ach jo... rozhádat se kvůli klukovi. Tak... zbytečný... ach jo:/ No nic, užite si fotky..:
* * * * * * * * *
There is not a lot of news last few days, you know, Christmas. Not many events happens these days. And I sometimes don't have mood for those things, which are new:D So I decided to update gallery by photos from old events. I will probably do one bigger article about more events, not as important as this one, but I wanned to publish this separately. Is that a real word? Separately? Don't know:D Anyway, I have for you over 50 photos from Los Angeles World Premiere of "Twilight" which was on November 17, 2008. So pretty old.. :D Kristen looks there absolutely amazing, I really love these photos, she's very beautiful there and those dresses very awesome. I love photos with Nikki Reed, it is obvious that they were really good friends, I am sorry about what happened between them. Well, I actually don't know what happened, but SOMETHING happened and they're not best friends anymore. The most famous rumour sais, that Nikki dated Robert before Kristen and they broke up because of her... have fight because of a guy. How... I don't know... how unnecessary... Well, enjoy photos:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

8 komentářů:

  1. Na těch fotkách je nádherná, všem to sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. Měla krásné šaty!! A podle mě se kvůli Robovi nerozhádali, Nikki je teď přece šťastně vdaná:)

    OdpovědětVymazat
  3. Super šaty :)
    Na našej stránke je 2. pokračovanie príbehov, ktoré píšeme, tak ak chceš, tak si ich prečítaj, budeme radi :) iwebpears.yolasite.com/istories.php

    OdpovědětVymazat
  4. Kris tam bola úžasná. Tiež som čítala o tom, že Kris jej prebrala Roberta, ale nemyslím si, že je to tak. Keby to tak bolo, asi sa tak spolu nebavili. Každopádne, Nikki je teraz štastne vydatá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach ! Kristen vyzerala dokonalo :O ♥
    Prajem ti šťastný nový rok :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyto fotky taky patří mezi mé oblíbené :) Mám je moc ráda a Kristen to zde moc sluší (a souhlasím, Rob tady vypadá jako ťulpas ). A taky by mě zajímalo, co se mezi Nikki a Kristen stalo, ale myslím, že teď už je to mezi nimi v pohodě. Sice už asi nejsou NK, ale... myslím, že se to mezi nimi zlepšilo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tie šaty čo mala sú dokonalé Kris sa veľmi hodia

    OdpovědětVymazat
  8. Kritsten tam měla skvělé šaty! :)
    PS: Přeji šťastný Nový rok :)

    OdpovědětVymazat