čtvrtek 27. prosince 2012

Gallery update 11.2: Japan Portraits

Ahoj lidi. Jak se máte? Já už jsem vyřízená ze všech těch návštěv... je to šílený. Nemám vůbec čas na věci, které jsem o prázdninách plánovalastihnout, je to šílený. Chtěla jsem nahrát starý fotky do galerie, taky jsem chtěla udělat spoustu věcí do školy, ale prostě na ně nemám čas! Ale dneska trochu času mám. Vážně nejsem úplně zažraná do sledování filmů, který dávaj v televizi, takže mě trochu ruší, že na ně máma kouká:D ale tak stejně chci tyhle fotky přidat. Jsou moc pěkný. Vážě se mi líbí, je to shoot z Japonska z letošního roku. Některý ty fotky jsou hodně malý, jakože fakt malý, ale super, moc se milíbí, tak se určo kouknětena všechny:)
* * * * * * * *
Hi guys. How are you? I am so tired because of so many visitors in our home. I don't have any time for things I wanned to do, which is the worst actually. I wanted to upload old photos to gallery and do many things to school, but I just don't have time! But, I found a short moment today. I am not really keen on watching movies which are in TV, so... it's kind of disturbing, when my mom watch it, but I have time and mood for these new photos. They are very beautiful. Portraits from Japan. Some of them are very small, but still really beautiful.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

9 komentářů:

  1. Jsou krásný!! Jen by mohli být větší:)

    OdpovědětVymazat
  2. Přidané ofkt yjsou skvělé. Já si volna užívám, naštěstí nás nikdo neotravuje

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem měla taky naplánováno tolik věcí a neudělala jsem asi nic :// Musím to změnit další týden , jinak tu školu nepřežiju

    OdpovědětVymazat
  4. ja uz ani nevim co psat, kdyz ji to porad slusi, abych se neopakovala     

    OdpovědětVymazat
  5. úžasné fotky, Kris to veľmi pristane

    OdpovědětVymazat