čtvrtek 13. prosince 2012

Gallery update 10.8: On The Road screening at the IFC Theatre in New York City

Ahoj lidi, jak se máte? Včerejšek byl naprosto perfektní! Přišla jsem domů v půl druhý, takže ráno vstávat úplně perfektní nebylo:D Ale jinak to bylo fakt super:) Partička je dokonalá :D Prostě dokonalá!:D Málem jsem tam umřela smíchy. Tak se určo koukejte na Silvestrovskej speciál:D Snad to nesestřáhaj moc blbě. No dneska mám pro vás nějaký fotky a jednu další věc, která souvisí s jedněma těma fotkama, ale nevím, jestli to všechno stihnu, protože musím dělat prezentaci na španělštinu, z čehož teda moc radost nemám, protože neumim španělsky:D a navíc nesnášim dělání prezentací:D nicméně, tyhle fotky jsou z dalšího promítání On the Road v New Yorku, konalo se 12.12.2012 a Kristen to tam moc slušelo. Předvedla další skvělý outfit, který se mi moc líbí. Jen to, jak má nalíčený oči se mi moc nelíbí, přijde mi, že to trochu moc připomíná monokl:D ale jako neni to až tak hrozný, ale prostě bych trochu ubrala no... :D ale jinak vypadala krásně:) Tentokrát tam kromě Garretta byla i Kirsten Dunts.
* * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? Yesterday was perfect!:) I came home 1:30 a.m... so it was not very good... but the show was awesome, the best I've seen:D great! :) Anyway, I have for you today some new photos and some information, but I am not sure if I will publish that all, because I have to do a presentation to my Spanish class, which is not great, cause I don't speak Spanish very well:D and I hate making presentations:D Anyway, these photos are from New York city where was another On the Road movie screening. Kristen had another amazing outfit, which I really love, she is very beautiful. But the make-up of her eyes is kind of... I don't know, too much, in my oppinion. But still, she looks awesome:)
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Kristen to tu slušelo, ale nebude to jeden z mých oblíbených outfitů Líčení kolem očí se mi nelíbí snad vůbec a poměrně mi připomíná to, co měla na premiéře v NY v listopadu, ačkoli tohle je o hodně světlejší

    OdpovědětVymazat
  2. ty šaty jsou skvělé! Oči se mi taky zdají divné :-/

    OdpovědětVymazat