pondělí 24. prosince 2012

Merry Christmas!

Většinou jediný čas, který 24. mám před tím, než mě rodiče zaúkolují, je ráno, když čekám, jestli táta konečně vypadne z koupelny nebo ne... což je zrovna teď, ačkoliv není úplně ráno :D nevadí :D Myslím, že bych se tu dneska ještě mohla objevit a udělat takové Vánoční kolečko kolem affs, ale momentálně nevím, jak to bude, takže jsem se chtěla alespoň ozvat s malým přáníčkem. Přeju vám všem Veselé Vánoce, krásné prožití svátků, hodně dárků, žádnou kost v krku, a tak podobně! Mějte se zkrátka co nejlépe to půjde :)
* * * * * * *
Hello guys. My only time which I have on December 24th is in the morning, when I am waiting, if my father will finally get out of the bathroom. And it's actually right now. I think, that I could be her for a second in the afternoon, but I am not sure, so I wanna tell you and wich you Merry Christmas, beautiful Christmas Eve, many beautiful presents, no bones in the neck etc. Just enjoy it! Once again, Merry Christmas!

9 komentářů:

  1. Krásne Vianoce prajem :)
    A prosím prečítaj si naše príbehy v rubrike istories a vyjadri sa či má zmysel písať ďalšie časti. Ďakujeme :)
    http://iwebpears.yolasite.com/istories.php

    OdpovědětVymazat
  2. Aj tebe krásne Vianoce :)A veľa darčekov :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě taky veselé Vánoce a bohatého Ježíška!! Ať se ti splní všechny přání:)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky ti přeju šťastné a veselé a bohatého Ježíška! :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je roztomilý :) Dostala jsem se na obíhání až teď :) Doufám,že sis tento den užila a dostala jsi dárky,které jsi chtěla :)

    OdpovědětVymazat