úterý 25. prosince 2012

Every single December 25th.

Já jsem teda team Huntsman:D ale tahle scéna se mi steně líbila. No ta animačka je dělaná mnou, pro změnu, takže kopírujte jak chcete, ale se zdrojem, děkuji... O tom ale dneska psát nechci. Nějak jsem měla náladu napsat tenhle článek, protože mě štve, jak se porušujou tradice. Jsem ten typ člověka, kterej vážně nemá rád změny a vážně žije dost stereotypně, ale nevadí mu to. Mám zkrátka ráda určité jistoty... a z porušených tradic jsem zkrátka nesvá. Nemůžu za to, prostě jsem.

A dneska je 25. prosince 2012.
A kromě toho, že normálně 25. prosince chodívala babička na oběd... ale s tím už jsem se tak nějak smířila, že už nepřijde... člověku nic jiného nezbyde. Ale také nikdy nechodili jiní příbuzní... a my se s tátou pravidelně každýho 25. prosince koukali na My Fair Lady. Ano, možná je to trochu na palici, ale byla to naše tradice. Teď semísto toho koukáme na Doctora Who, což mi sice nevadí, ale štve mě, že byla porušená další tradice... Už jsem neviděla My Fair Lady hrozně dlouho... jenže táta se koukat nechce... a tahle tradice bez táty nemá cenu... je to jeho oblíbenej film, ne můj. Jen mě to tak nějak mrzí. Mám ráda Vánoce, milujuje i bez těhle maličkostí, ale s nima zkrátka trochu víc. Tak třeba příští rok. Zase musím letět, zítra další příbuzní a pak už se snad ozvu s nějakým pořádným článkem, uvidím. Mějte se, užívejte prázdnin:)
Angie.

4 komentáře:

  1. [2]: Jo a animace se ti moc povedla, mně se hrozně  moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je mi líto, že z téhle oblasti Vánoce moc nevyšly. Víš, u nás doma třeba nedodržujeme vůbec žádné vánoční tradice a mě je to trochu líto. Na druhou stranu mi to nechybí, protože jsem to nikdy nezažila - třeba jsme nelili olovo nebo se nedívali do jablíčka, jestli je tam hvězda nebo křížek... Ale jestli budu mít někdy své vlastní děti, tak bych s nimi ráda nějaké tradice dodržovala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je hezké, že jste měli nějaké tradice, i když na druhou stranu smutné, že už jsou porušeny

    OdpovědětVymazat